П`ятниця, 26.04.2024, 08:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » Архів матеріалів
« 1 2 ... 115 116 117 118 119 ... 165 166 »

Адміністрація КЗ «Саратський районний БДТ» регулярно проводить на базі свого закладу методичні об’єднання керівників гуртків. Це добра нагода поспілкуватися з колегами, ознайомитись з новинками у сфері їх діяльності, обмінятися досвідом, внести свої пропозиції до покращення роботи. Керівники гуртків чекають на цю подію з нетерпінням. 27.11.2014 року методичне засідання керівників гуртків декоративно-прикладного, науково-технічного напрямів та образотворчого мистецтва не залишило байдужим нікого з присутніх. Щира домашня атмосфера наповнила кожен куточок методичної зали. Програмою були передбачені не тільки організаційні питання, а й найцікавіше – майстер-класи. Підготували ці практичні заняття керівники гуртків, які відвідали обласні семінари-практикуми.

... Читати далі »

Просмотров: 631 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 03.12.2014 | Комментарии (0)

В селе Заря Саратского района прошёл V Всеукраинский турнир по вольной борьбе, посвящённый памяти организатора и сподвижника зарянского спорта И. Боева.

В турнире приняли участие 22 команды из Волынской, Хмельницкой, Полтавской, Донецкой, Запорожской, Херсонской, Николаевской и Одесской областей, а также спортсмены из Республики Болгария и Молдовы.

Отметим, что почётным гостем соревнований стал народный депутат Украины и Президент Ассоциации спортивной борьбы в одесской области Антон Киссе.

Добавим, что участники продемонстриро ... Читати далі »

Просмотров: 1027 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 26.11.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні Україна вперше відзначає День Гідності і Свободи, присвячений подіям одразу двох революцій - "Помаранчевої революції" 2004 року і "Революції гідності" 2013-2014 років.

         День Свободи в Україні відзначався 22 листопада починаючи з 2005 року згідно з указом президента Віктора Ющенка - у річницю початку Помаранчевої революції.

      У 2011 президент Віктор Янукович підписав указ «Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат та професійних свят», згідно з яким 22 січня відзначатиметься як День соборності і свободи України, ск ... Читати далі »

Просмотров: 867 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 21.11.2014 | Комментарии (2)

13 .11.2014 г. в одном из спортивных залов пгт. Шабо состоялся финал первенства школьников Одесской области по волейболу среди девочек. В финальном этапе соревнований принимали участие команды четырех районов: Саратский, Белгород-Днестровский, Болградский, Раздельнецкий.
Воля к победе, настрой и самоотдача присутствовала в каждой из команд. Девочки очень старались и проявили мастерство.
Под руководством тренеров( Подгорный Валерий Павлович и Мокан Дмитрий Васильевич) в состав команды Саратского района входили представительницы из 3 сел: Комарова Мария (с.Кулевча); Арнаутова Кристина, Иванова Анна, Георгиева Татьяна, Сулакова Татьяна (с.Заря); Пелин Мария, Пелин Валерия, Кирева Елена ( с.Новоселовка).
Самой напряженной и зрелищной получилась игра за 1 место между командами Саратского и Раздельнянского районов. Физически и морально истощенные волейболистки, под крики "Сетка" и "Поле" упорно добивались поставленной  цели-победы и звания чемпионов Одесской области! Первые две партии не определили победителя, счет по партиям 1:1 и команды вышли на чемпионсую 3 партию. На протяжении всей партии никто не мог догадаться в чьих же руках будет победа. При счете 16:16 право подавать перешло к нашим девочкам, и со счетом 18:16 наши дев ... Читати далі »

Просмотров: 1115 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 17.11.2014 | Комментарии (0)

«Земля – наш спільний дім». Цей своєрідний заклик став назвою  Всеукраїнського конкурсу, який щорічно проводиться серед учнівської молоді України. В рамках цього заходу діти беруть участь в природоохоронній акції   «Екологічний ярмарок» - створюють агітбригади, докладають зусиль, щоб переконати, що вони найкращі пропагандисти чистої екології та довкілля, беруть участь у конкурсі малюнків.

11 листопада на базі КЗ «Саратський РБК» відбувся районний фестиваль «Екологічний ярмарок – 2014», темою якого було «Збереження водних ресурсів України». Також в рамках фестивалю було проведено конкурс малюнків на тему «Зміни клімату: наші дії, спрямовані на зменшення негативних впливів», конкурс інформаційно-просвітницьких матеріалів, до яких ввійшли буклети, листівки, плакати, презентації, фільми. Ведучими свята бу ... Читати далі »

Просмотров: 2287 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.11.2014 | Комментарии (0)

Одним із найефективніших засобів формування здорового способу життя, розширення кругозору дітей та юнацтва, виховання моральних якостей молодого покоління є туристсько – краєзнавча робота. Найбільш розвиненим видом такої роботи є пішохідний туризм. Навчання в гуртку – це пора захоплюючих туристських походів, під час яких юні туристи вчаться орієнтуватись на місцевості, користуватися картою, долати справжні природні перешкоди, ставити намети, розпалювати вогнище і готувати смачну їжу, весело проводити час. Але відвідування занять це не тільки розваги, а й щоденна праця, терпіння та зусилля. Сирбу Юрій Федорович - досвідчений керівник гуртка «Пішохідний туризм» докладає неймовірних зусиль у вихованні своїх гуртківців, вправно коректує їх роботу і досягає небачених висот. Щороку його вихованці беруть участь в обласних змаганнях з пішохідного туризму та спортивного орієнтування. Цього року під час осінніх канікул відбувся Кубок Одеської області юнаків та юніорів з пішохідного туризму «Осінній марафон» та Чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед вихованців позашкільних навчальних закладів. На марафон з&rsq ... Читати далі »

Просмотров: 844 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 12.11.2014 | Комментарии (0)

Відповідно до плану обласних масових заходів з учнівською молоддю на 2014 рік науково-технічним підрозділом обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання 28 жовтня було проведено обласний конкурс “Оригамі - 2014”.

Від нашого району брала участь команда у складі вихованців гуртка «Оригамі» КЗ «Саратський районний БДТ» Банар Діана і Тешко Катерина, (учениці 4 класу Новоселівського НВК) на чолі з керівником гуртка Парпалак Веронікою Володимирівною. До обласного конкурсу дівчатка почали готуватися ще влітку, так як повинні були виконати домашнє завдання: плоскісну композицію – аплікацію в техніці оригамі,  об’ємну композицію будь-якого розміру, листівку. Сам конкурс складався з трьох завдань:  ... Читати далі »

Просмотров: 1033 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 03.11.2014 | Комментарии (0)

Тимчасово виконуючого обов’язки голови Саратської райдержадміністрації  Узунова Анатолія Миколайовича сьогодні було офіційно представлено активу району – працівникам райдержадміністрації, керівникам місцевих органів центральної виконавчої влади,  депутатам районної ради, головам сільських рад, представникам ЗМІ.

       На початку зустрічі перший заступник голови райдержадміністрації Переправка Юрій Павлович  зачитав розпорядження Президента України   №143/2014-рп від 24.10.2014 р. «Про тимчасове виконання обов’язків голови Саратської районної державної адміністрації Одеської області» та побажав  Анатолію Миколайовичу успіхів на новому місці роботи.

... Читати далі »

Просмотров: 695 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 31.10.2014 | Комментарии (0)

В октябре школьники Саратского района приняли участие в областных и зональных спортивных соревнованиях. И, надо с гордостью отметить, добились очень даже неплохих результатов. На областных соревнованиях по легкоатлетическому кроссу в городе Одесса наши ребята завоевали второе общекомандное место. Из личных достижений, чемпионом области стал Артур Гуцан из Кулевчанской школы. Призовые места также заняли ребята из школ Петропавловки, Михайловки, Новоселовки, Плахтеевки: Мария Гросу, Яна Пасницкая, Женя Посторонко, Владимир Болдин, Лучия Лике, Михаела Попова, Андрей Коваленко. За лучшие показатели в районных соревнованиях руководителем команды был назначен приказом учитель физкультуры Михайловской школы О. Н. Запорожан.

В городе Арциз и селе Павловка Арцизского района прошли зональные соревнования по волейболу среди де ... Читати далі »

Просмотров: 576 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 30.10.2014 | Комментарии (0)

28 жовтня 2014 року в Саратській районній бібліотеці в День визволення України від фашистських загарбників в теплій доброзичливій обстановці за чашкою чаю зібралися активісти клубу «Жіночі серця», який очолює Валентина Павлівна Парфута - завідуюча відділом обслуговування центральної районної бібліотеки. Головним гостем свята стала мати , Марія Федорівна Шалар, яка давно уже мешкає в селищі Сарата, але про неї мало хто знає. Вона совісна, скромна, порядна людина, яка виховує трьох синів. І ті, хто працюють поруч з нею довго не знали про те, що її зовсім ще юний син Андрій разом з батьком Валерієм звалили на свої плечі тяжкий тягар війни. Без достатньої поки що підтримки держави, без гарантії на життя  ... Читати далі »

Просмотров: 681 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 30.10.2014 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024