Понеділок, 06.05.2024, 18:45
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Грудень » 3 » Навчився сам – навчи іншого!
12:48
Навчився сам – навчи іншого!

Адміністрація КЗ «Саратський районний БДТ» регулярно проводить на базі свого закладу методичні об’єднання керівників гуртків. Це добра нагода поспілкуватися з колегами, ознайомитись з новинками у сфері їх діяльності, обмінятися досвідом, внести свої пропозиції до покращення роботи. Керівники гуртків чекають на цю подію з нетерпінням. 27.11.2014 року методичне засідання керівників гуртків декоративно-прикладного, науково-технічного напрямів та образотворчого мистецтва не залишило байдужим нікого з присутніх. Щира домашня атмосфера наповнила кожен куточок методичної зали. Програмою були передбачені не тільки організаційні питання, а й найцікавіше – майстер-класи. Підготували ці практичні заняття керівники гуртків, які відвідали обласні семінари-практикуми.

Парпалак Вероніка Володимирівна показала правильне складання модулів оригамі та навчила технології збирання модулів у чарівну квітку. До речі, ці квіти у обласному конкурсі «Оригамі - 2014» посіли І місце. І недивно, що всі учасники семінару були просто зачаровані ними. Солоницька Лілія Вікторівна надала рекомендації та розкрила секрети виготовлення квітки з капрону та проволоки. Педагоги з задоволенням ознайомились із запропонованими новорічними сувенірами у вигляді кумедної овечки та кози, які представила Старіш Валентина Миколаївна. Актуальною до підготовки до Нового року стала об’ємна листівка - кірігамі, яку продемонструвала учасникам семінару Яковлєва Ганна Василівна. Це було неперевершено. Керівники гуртків декоративно – прикладного та образотворчого мистецтва завзято виконували всі вказівки майстринь - і в результаті – симпатичні подаруночки: звертаючи увагу дітей до правильності виконання ляльок-мотанок, отримаєте чарівних красунь - Козу та Овечку. Складання модулів може стати в пригоді довгими зимовими вечорами, коли вся сім’я зайнята спільним ділом. Квіти з капрону не залишать байдужими навіть тих, хто вважає, що не в змозі зробити таку красу. А з папером та ножицями кожен з батьків налагодить роботу свого маляти. Не забуваймо, що розвиток моторики та сенсорики рук так необхідний для дітей.

Після закінчення майстер-класів було багато побажань та пропозицій, на які адміністрація просто не може не звернути увагу. Тепер чекатимемо на найцікавіші новації в сфері рукоділля, які обов’язково втілимо в життя! І сподіваємось, що процес інновації запустився не тільки в планах закладу, а й в душі кожного, хто відвідує наші семінари.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 632 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024