Субота, 20.04.2024, 09:06
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » Архів матеріалів
« 1 2 ... 116 117 118 119 120 ... 165 166 »

28 жовтня,  відзначається 70-та річниця визволення України від фашистських загарбників. З нагоди знаменної дати в селищі Сарата відбулося покладання квітів до меморіалу загиблих воїнів  в День визволення України від фашистських загарбників.

         У церемонії  взяли участь представники влади - перший заступник голови районної державної адміністрації Переправка Ю.П., заступник голови райдержадміністрації Небога О.І., заступник голови районної ради  Фабрикатор О.О., голова Саратської селищної ради Негодяєв А.Л., працівники установ, закладів та підприємств, громадських організацій, засобів масової інформації.

... Читати далі »

Просмотров: 591 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 30.10.2014 | Комментарии (0)

В с. Успенівка працює досвідчений керівник гуртка КЗ «Саратський районний БДТ» Цуркан Віктор Іванович, який проводить надзвичайно цікаві заняття по авіамоделізму. Робота гуртка опирається на особистісно орієнтоване навчання, що враховує потреби кожного гуртківця, його здібності, уміння та навички і допомагає в повній мірі виявити та проявити творчий потенціал учнів. На районному рівні ані керівнику, ані гуртківцям немає рівних – вони єдині в своєму напрямку. І єдина можливість випробувати свої сили – це змагання обласного рівня, один з яких Першість з вільно літаючих  та радіокерованих моделей. Діти не раз показували свої вміння, завойовуючи призові місця.

  В цьому році  Першість Одеської області школярів з вільнолітаючих  та радіокерованих моделей з електродвигунами проходила в 2 етапи : І – м. Іллічівськ, 28.09. ... Читати далі »

Просмотров: 652 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

На початку жовтня  на базі  КЗ «Саратський районний БДТ»  розпочала свою роботу районна виставка досягнень юних натуралістів „ Щедрість рідної землі ”, яка проводилась в цьому році в рамках Всеукраїнського фестивалю «Українська паляниця».  Метою фестивалю були: пропаганда серед молоді охорони природи, екології, сільського та лісового господарства, підвищення ефективності та якості організації роботи на навчально-дослідних земельних ділянках, шкільних лісництвах, поліпшення стану довкілля, озеленення та благоустрою населених пунктів та прилеглих територій,  формування у дітей та молоді шанобливого ставлення до народних традицій, вивчення, систематизація та поширення передового досвіду щодо організації діяльності куточків музеїв хліба у загальноосвітніх навчальних закладах.

... Читати далі »

Просмотров: 533 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

В травні цього року вихованці історико - краєзнавчих гуртків КЗ «Саратський районний БДТ»  стали переможцями в обласному етапі конкурсу «Одесити та Одещина» Всеукраїнської акції «А ми тую славу збережемо».  

       11 жовтня 2014 у м. Одеса відбулася  очна обласна конференція учнівської молоді „Одещина в роки Великої Вітчизняної війни”, присвячена 70-річчю визволення Одещини від німецько-фашистських загарбників. До участі в конференції були запрошені юні туристи-краєзнавці. Наш район представила делегація у складі Бикової Дар’ї  (керівник Комишан Людмила Василівна, Мирнопільська ЗОШ), Приймаченко Тетяни (керівник  Кошельник Людмила Карпівна, Плахтіївський НВК №1), Костенко Ліни та Скалозуба Дениса (керівник  Ходос Валентина Василівна, Ярославська ЗОШ). Конференція передбачала роботу секц ... Читати далі »

Просмотров: 510 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

Несколько детей пострадало в результате падения с надувного батута на детском празднике, который устроил в Сарате кандидат в народные депутаты от партии «Блок Петра Порошенко» Сергей Паращенко. Было организовано редкое для жителей Сараты мероприятие, которое не могло не вызвать интерес у саратской детворы: установлены развлекательные комплексы, раздавались сладости.

По словам очевидцев трагедии, дети прыгали на надувном развлекательном атракционе. Некоторые начали замечать, что горка начала сдуваться. Со слов нескольких бдительных более старших детей, они заметили, что двигатель, который постоянно надувал горку в какой-то момент перестал работать, кто-то его отключил. Дети во время очередного прыжка стали падать на землю. Одна девочка с закрытой черепно-мозговой травмой находится в реанимации. Состояние ее оценивается как тяжелое.  ... Читати далі »

Просмотров: 538 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 22.10.2014 | Комментарии (4)

В Арцизской школе-гимназии №1 и селе Павловка прошли областные соревнования по волейболу среди женских и мужских команд Бессарабии.

... Читати далі »

Просмотров: 836 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 21.10.2014 | Комментарии (0)

Суббота, в 16:00, в рамках проведения чемпионата области состоится матч  между командами Фк "Заря" - "Хаджибей". 

  "Это очень важная игра, нашей команде нужна только победа. 

  Приходите и поддержите нашу команду!"

Приглашаем всех любителей (и не только) футбола на матч, дабы поддержать спортсменов в этом нелегком матче добиться очень важной для них победы!

... Читати далі »

Просмотров: 1053 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 04.10.2014 | Комментарии (5)

В ранковий чудовий осінній день  напередодні професійного свята -Всеукраїнського Дня  вихователів і  всіх працівників дошкільних установ, 26 вересня 2014 року, педагоги  дитячих садків Саратського району зібралися у районному відділі освіти.

        Перед працівниками дошкільних закладів   виступив   начальник відділу освіти Ходос В.В., який звернувся до всіх присутніх зі словами щирої вдячності за їх нелегку, але дуже важливу працю, привітав з наступаючим  професійним святом:  «Педагоги - «дошкільники» Саратського району своєю невтомною працею, творчими успіхами, педагогічними здобутками гідні пошани за свій професіонал ... Читати далі »

Просмотров: 653 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 02.10.2014 | Комментарии (0)

С 18 по 22 сентября на базе клуба «Белая ладья» центра внешкольного развития и детского творчества  г. Измаил  проходил XXI детско-юношеский шахматный фестиваль «Кубок Дуная», который  ознаменовался двумя знаменательными датами: тридцатилетием шахматного клуба «Белая Ладья» города Измаила и двадцатилетием шахматного фестиваля.

Турнир проводился по четырем возрастным категориям среди мальчиков и девочек по швейцарской системе. Приехали команды Ильичевска, Котовска, Татарбунар. Одессу представляли две команды, Измаил – три. Честь Сараты защищали Андрей Варзар в группе «А», и Игорь Сулаков в группе «С» во главе с руководителем шахматного кружка КЗ «Саратский районный ДДТ» В.А. Мовчаном. Всего на фестивале присутствовало  84 участника.

... Читати далі »

Просмотров: 1157 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 27.09.2014 | Комментарии (0)

12 сентября в праздничной обстановке отметили в Сарате День физической культуры и спорта, организованный и подготовленный отделом образования совместно с сектором по делам молодежи и спорта и ДЮСШ.

Проводить этот праздник на стадионе стало для саратцев уже доброй традицией. В этот раз на районном спортивном комплексе собрались команды из сел Саратщины, школьники, волейболисты старшего возраста, футболисты и борцы.

Среди болельщиков и участников были сельские головы, директора школ и учителя физвоспитания, тренеры ДЮСШ, мастера спорта, представители общественности.

... Читати далі »

Просмотров: 1700 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 15.09.2014 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024