Вівторок, 07.05.2024, 00:50
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Жовтень » 30 » Не залишайтеся байдужими до тих, хто живе поруч
12:34
Не залишайтеся байдужими до тих, хто живе поруч

28 жовтня 2014 року в Саратській районній бібліотеці в День визволення України від фашистських загарбників в теплій доброзичливій обстановці за чашкою чаю зібралися активісти клубу «Жіночі серця», який очолює Валентина Павлівна Парфута - завідуюча відділом обслуговування центральної районної бібліотеки. Головним гостем свята стала мати , Марія Федорівна Шалар, яка давно уже мешкає в селищі Сарата, але про неї мало хто знає. Вона совісна, скромна, порядна людина, яка виховує трьох синів. І ті, хто працюють поруч з нею довго не знали про те, що її зовсім ще юний син Андрій разом з батьком Валерієм звалили на свої плечі тяжкий тягар війни. Без достатньої поки що підтримки держави, без гарантії на життя стали на захист територіальної цілісності та єдності України. Сьогодні це героїзм високої проби. Але Андрію не пощастило. В ході виконання бойових завдань він отримав поранення і після декількох операцій знаходиться на лікарняному. А батько, старший прапорщик, Валерій Георгійович, продовжує захищати нашу державу.

Мужність та героїзм сім’ї Шалар, як приклад самовідданого служіння Батьківщині, не могли залишити байдужими активістів клубу «Жіночі серця». Їх об’єднало одне - бажання допомогти сім’ї Шалар. Після проведення виставки – розпродаж кондитерських виробів, теплого одягу,шедеврів творчого мистецтва, робіт вихованців будинку дитячої творчості, картин «Майстер –клас» вишитих стрічками, та інших речей, у проведенні якої активну участь взяли: голова клубу «Жіночі серця» - Валентина Павлівна Парфута, голова «Саратської районної профспілки працівників державних установ», - Ганна Мефодіївна Минзул та її донька Оксана Леонідівна Урсаті, голова громадської організації «Районна спілка жінок Саратщини» - Наталія Арсентіївна Колісник, вихованці будинку дитячої творчості, завідуюча Саратським районним історико –краєзнавчим музеєм - Любовь Михайлівна Клим, автор багатьох картин «Мої квіти»- Валентина Василівна Аркатова, лікар районної лікарні - Алла Іванівна Силка, вихователь дитячого садка - Алла Анатоліївна Нежеборська, завідуюча дитячою бібліотекою - Світлана Василівна Левіна, пенсіонерка Клара Леонідівна Вержбицька та інші не байдужі до чужого горя мешканці селища Сарата.

Виручені кошти та живі квіти Валентина Павлівна Парфута вручила Марії Федорівні Шалар і побажала миру, здоров’я, щастя та довголіття. Такі сім’ї, як сім’я Шалар заслуговують на пошану як від держави так і суспільства.

http://sarata-rda.odessa.gov.ua/


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 682 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024