Вівторок, 07.05.2024, 02:26
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Листопад » 3 » Юні техніки - переможці!
21:06
Юні техніки - переможці!

Відповідно до плану обласних масових заходів з учнівською молоддю на 2014 рік науково-технічним підрозділом обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання 28 жовтня було проведено обласний конкурс “Оригамі - 2014”.

Від нашого району брала участь команда у складі вихованців гуртка «Оригамі» КЗ «Саратський районний БДТ» Банар Діана і Тешко Катерина, (учениці 4 класу Новоселівського НВК) на чолі з керівником гуртка Парпалак Веронікою Володимирівною. До обласного конкурсу дівчатка почали готуватися ще влітку, так як повинні були виконати домашнє завдання: плоскісну композицію – аплікацію в техніці оригамі,  об’ємну композицію будь-якого розміру, листівку. Сам конкурс складався з трьох завдань: бліц-конкурс, в якому за наданий час потрібно було зробити якомога більшу кількість якісних класичних журавликів; конкурс-композиція, на якому в присутності журі треба було зробити композицію за темою «Листівка»; конкурс-паттерн - згідно з виданим зразком-оригамі виготовити копію та конкурс-схема - з наданого матеріалу зробити експонат, відповідно до схеми. Завдання були складні, але дівчатка з ними впорались. Діана посіла І місце в області, а Катерина – ІІІ. Дівчатка нагороджені грамотами Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання, цінними подарунками і безкоштовними білетами в Одеський науково – розважальний музей цікавої науки, який вразив дівчат своєю площею (1300 м.кв.) та різноманітними заходами: шоу ілюзій, квести, настільні ігри, незвичайні музичні інструменти, інтерактивні експонати та ін. 

Вітаємо команду переможців і бажаємо їм подальших творчих успіхів і перемог!


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1034 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024