П`ятниця, 26.04.2024, 03:16
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Грудень » 03

Важлива інформація для батьків. Випадок, що стався у школі сусіднього району заслуговує на увагу та спонукає на необхідність проведення профілактичних розмов із дітьми.

До Білгород-Дністровського ВП надійшло повідомлення з міського медичного закладу про те, що до них доставлено неповнолітню без свідомості з отруєнням неясної етіології. Для подальшого лікування дівчинку в тяжкому стані направили в обласний центр.

Попередньо встановлено, що під час шкільної перерви неповнолітня випила половину якоїсь  пігулки, яку їй дала однокласниця. Через деякий час дівчині стало погано і вона випила кілька таблеток знеболюючого. А коли після чергового уроку зайшла в аптеку, - знепритомніла та була доставлена до лікарні.

... Читати далі »

Просмотров: 356 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 03.12.2018 | Комментарии (0)

29 листопада 2018 року у приміщенні Національного технічного університету України «КПІ ім. І. Сікорського» відбулося вручення дипломів лауреатам стипендії Президента України для переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад і Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт МАН.

Стипендії отримали 270 школярів та студентів, які протягом року щомісяця отримуватимуть грошову винагороду за свої інтелектуальні досягнення у сумі 2 тис 600 гривень на місяць. Серед них – 150 переможців учнівських олімпіад з ... Читати далі »

Просмотров: 346 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 03.12.2018 | Комментарии (0)

03 грудня 2018 року голова райдержадміністрації Лобан А.А. провів апаратну нараду, в якій взяли участь голова районної ради Переправка Ю.П.,  заступник голови РДА Рузанкіна В.В.,  керівник апарату РДА Кімліченко Л.В., керівники структурних підрозділів РДА, територіальних підрозділів органів виконавчої влади,  комунальних закладів та установ району, Саратський селищний голова Негодяєв А.Л. та Долинський сільський голова Милован Л.В.

Про роботу з ... Читати далі »

Просмотров: 348 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 03.12.2018 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024