П`ятниця, 26.04.2024, 01:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Грудень » 3 » Апаратна нарада райдержадміністрації
17:09
Апаратна нарада райдержадміністрації

03 грудня 2018 року голова райдержадміністрації Лобан А.А. провів апаратну нараду, в якій взяли участь голова районної ради Переправка Ю.П.,  заступник голови РДА Рузанкіна В.В.,  керівник апарату РДА Кімліченко Л.В., керівники структурних підрозділів РДА, територіальних підрозділів органів виконавчої влади,  комунальних закладів та установ району, Саратський селищний голова Негодяєв А.Л. та Долинський сільський голова Милован Л.В.

Про роботу з обдарованими учнями як  пріоритетний напрямок розвитку освіти району   поінформувала  в ході апаратної наради  начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту РДА Гайдук  Н.О. Доповідач відзначила успіхи школярів Саратщини на всіх етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, за підсумками мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у районному та обласному етапах  Всеукраїнського  конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України,  досягнення у спорті та  у конкурсах з позашкільної роботи.

У своїй доповіді Гайдук Н.О.  назвала  велику кількість переможців інтелектуальних та спортивних змагань, кращих представників з числа  обдарованих  дітей та молоді. Досягнення багатох  були відзначені преміями та стипендіями районної державної адміністрації та обласної ради.  Приємною новиною стало і нещодавнє присвоєння за результатами  Всеукраїнських учнівських олімпіад і Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт МА учениці 11 класу Новоселівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцей» Марині Могорян стипендії Президента України – 2600 грн.  на місяць.

Голова райдержадміністрації  Лобан А.А. під час апаратної наради  привітав обдаровану ученицю та її наставницю - учителя-методиста, керівника районного методичного об’єднання вчителів молдовської мови та літератури Страт Любов Павлівну та  вручив Марині Могорян цінний  подарунок, а  Любові Павлівні грамоту райдержадміністрації.

Голова РДА також відзначив, що підтримка талановитої молоді, яка в недалекому   майбутньому  визначатиме розвиток України, є одним із пріоритетів в роботі  президентської гілки влади. 

Учасники апаратної наради також заслухали Звіт голови Долинської сільської ради  про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку села Долинка та з питань роботи зі зверненнями громадян. Милован Л.В. детально поінформувала про   виконання  бюджету сільської ради та  заходи з соціального захисту населення, розвитку об’єктів комунальної власності та благоустрою села.  Серед   важливих  моментів розвитку сільський голова відзначила та подякувала голові райдержадміністрації за капітальний  ремонт спортивного залу в Долинській ЗОШ, де нині проходять не лише уроки фізкультури, а проводить корисне дозвілля сільська молодь. Нагальною потребою для мешканців Долинки залишається капітальний ремонт сільського будинку культури. Голова райдержадміністрації  Лобан А.А. пообіцяв сприяння і вирішення цього питання вже в наступному році.

Про стан криміногенної ситуації на території Саратського району за минулий тиждень поінформував заступник начальника Саратського  відділення поліції Білгород-Дністровського відділу поліції ГУНП в Одеській області Жакот В.Ю.  Так за минулий тиждень районним відділенням поліції зареєстровано 67 заяв та повідомлень, з яких  15  внесено до єдиного державного реєстру досудових розслідувань.

Наприкінці наради голова РДА Лобан А.А. поінформував  присутніх про   підсумки  першого засідання Ради регіонального розвитку в Одеській області, яке відбулося на минулому тижні під головуванням голови Одеської облдержадміністрації Степанова М.В., та про позитивні практики  децентралізації в області.   Лобан А.А надав відповідальним керівникам структурних підрозділів РДА доручення вжити заходів  щодо створення  Ради регіонального розвитку  в Саратському районі,  на якій визначатимуться  шляхи вирішення проблемних питань  розвитку громад району. До складу регіональної ради районного рівня  ввійдуть керівництво райдержадміністрації та районної  ради, селищний та сільські голови, керівники  базових господарств.

За результатами апаратної наради голова РДА також визначив завдання на  поточний тиждень.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 348 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024