Четвер, 28.03.2024, 22:58
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Грудень » 3 » 15-річну дівчину в непритомному стані було доставлено до лікарні. Правоохоронці встановлюють обставини події.
18:05
15-річну дівчину в непритомному стані було доставлено до лікарні. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Важлива інформація для батьків. Випадок, що стався у школі сусіднього району заслуговує на увагу та спонукає на необхідність проведення профілактичних розмов із дітьми.

До Білгород-Дністровського ВП надійшло повідомлення з міського медичного закладу про те, що до них доставлено неповнолітню без свідомості з отруєнням неясної етіології. Для подальшого лікування дівчинку в тяжкому стані направили в обласний центр.

Попередньо встановлено, що під час шкільної перерви неповнолітня випила половину якоїсь  пігулки, яку їй дала однокласниця. Через деякий час дівчині стало погано і вона випила кілька таблеток знеболюючого. А коли після чергового уроку зайшла в аптеку, - знепритомніла та була доставлена до лікарні.

«Правоохоронці вилучили залишок невідомої пігулки та направили на експертизу, -  розповів заступник начальника Білгород-Дністровського відділу поліції Олександр Лєконцев. -  За результатами дослідження буде прийнято рішення в рамках діючого законодавства».

Поліцейські закликають батьків: більше часу приділяйте своїм дітям, цікавтеся їхніми захопленнями, колом знайомих та друзів та чим вони займаються у вільний час!

Білгород-Дністровський відділ поліції  в Одеській області

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 353 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024