П`ятниця, 26.04.2024, 17:09
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Квітень » 03

В п’ятницю 30 березня відбувся Гала - концерт фестивалю – конкурсу юнацької та дитячої творчості  «Чисті  роси - 2018», в рамках обласного фестивалю «Таланти твої, Одещино!». З захопленням і гордістю за своїх дітей, переможців відбіркового етапу фестивалю – конкурсу,  спостерігали  педагоги, батьки, гості. На єдиному подиху пройшов фестиваль талановитих дітей Саратщини, учнів 1 – 11 класів. Усіх присутніх зі святом  привітав  Валентин Валентинович Ходос, начальник відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Саратської РДА,  подякував за роботу з обдарованою молоддю вчителям, керівникам гуртків художньо – естетичного напрямку, батькам, побажав творчих успіхів і нових звершень.  ... Читати далі »

Просмотров: 443 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)

З 25 по 27  березня 2018 р. на базі Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького відбулася ІІІ Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття».

Для участі у заході до Черкас приїхали 22 делегації з 16 областей України та юні краєзнавці 15 районів і 4 міст Черкаської області.

«Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе», — ці слова Василя Симоненка стали епіграфом до конференції, ... Читати далі »

Просмотров: 323 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)

29 березня 2018 року голова райдержадміністрації Лобан А.А.  зустрівся з колективом КЗ «Саратська районна лікарня».

В ході зустрічі обговорювалися внутрішні проблемні питання про  забезпечення нормальних умов праці хірургічного відділення та щодо необхідності призначення головного лікаря районної лікарні.

Так Лобан А.А. повідомив, що  у  особистому спілкуванні  з молодим лікарем-хірургом Саратської ЦРЛ Мамбедієвим А.А. визначив основні завдання щодо вирішення проблемних моментів у роботі хірургічного відділення – це необхідність придбання спеціального обладнання для проведення операцій та залучення до роботи в Саратській ЦРЛ  ще одного фахівція – хірурга, ... Читати далі »

Просмотров: 555 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024