Вівторок, 16.04.2024, 23:22
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Квітень » 3 » Відверта розмова з колективом Саратської ЦРЛ
13:57
Відверта розмова з колективом Саратської ЦРЛ

29 березня 2018 року голова райдержадміністрації Лобан А.А.  зустрівся з колективом КЗ «Саратська районна лікарня».

В ході зустрічі обговорювалися внутрішні проблемні питання про  забезпечення нормальних умов праці хірургічного відділення та щодо необхідності призначення головного лікаря районної лікарні.

Так Лобан А.А. повідомив, що  у  особистому спілкуванні  з молодим лікарем-хірургом Саратської ЦРЛ Мамбедієвим А.А. визначив основні завдання щодо вирішення проблемних моментів у роботі хірургічного відділення – це необхідність придбання спеціального обладнання для проведення операцій та залучення до роботи в Саратській ЦРЛ  ще одного фахівція – хірурга, що дасть змогу зменшити  надмірне навантаження, яке спостерігається сьогодні в хірургії. З метою вирішення цих питань на розгляд найближчої сесії будь  винесені бюджетні пропозиції щодо виділення 800 тис. грн. на придбання лапароскопічної стійки та 300тис.грн. – на придбання службового житла для  нового фахівця лікарні.

Щодо процедури призначення керівника медичного закладу, то як відзначив Лобан А.А., право оперативного управління КЗ «Саратська ЦРЛ» належить Саратській райдержадміністрації. Відповідно до діючого законодавства  кандидат на посаду головного лікаря визначається за результатами конкурсу. Голова райдержадміністрації  вносить кандидатуру  переможця конкурсу на затвердження сесії  Саратської районної ради.

Вже найближчим часом буде підписано розпорядження  по оголошення конкурсу на посаду головного лікаря КЗ «Саратська ЦРЛ» та визначено склад конкурсної комісії. При цьому Лобан А.А. зауважив, що враховуючи суспільний резонанс щодо питання призначення головного лікаря, серед працівників лікарні буде проведено процедуру таємного опитування щодо підтримки учасників конкурсу. Кандидат, який  отримає  найбільше голосів, матиме додатково один бал до результатів конкурсу. Однак, Лобан А.А,  відзначив що для конкурсної комісії і для нього особисто як голови РДА  вирішальне значення   матимуть управлінські здібності  кандидата та його стратегічне програмне бачення розвитку комунального закладу.

Також в ході зустрічі обговорювалися проблемні питання діяльності комунального закладу, пов’язані  з провадженням медичної реформи. Голова райдержадміністрації Лобан А.А. запевнив,  що  питання про закриття Саратської лікарні жодним чином не стоїть.  На сьогодні зв’язку зі створенням госпітальних округів розглядається питання щодо створення  на базі Саратської ЦРЛ приймально-діагностичного центру.   В.о. головного лікаря Фабрикатор О.О.  також  зауважила,  що в лікарні будуть  збережені діючі  відділення:  терапія, неврологія,  дитяче відділення. Найбільш вірогідно, що буде збережено і хірургічне  відділення - якщо не за рахунок державного бюджету,  то за  рахунок місцевих бюджетів.

Тому перспективи лікарні  є досить непоганими, головне, - не загубити їх через внутрішні конфлікти та скандали, а  об’єднатися  заради спільної роботи та заради спасіння людських життів. 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 555 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024