П`ятниця, 03.05.2024, 22:02
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Березень » 22

20 березня селище Сарата відзначило 194-річницю з дня заснування. Офіційні заходи з нагоди свята розпочалися з вшанування пам’яті засновників селища і героїв Саратщини різних поколінь. Керівництво району та селищної ради, представники громадськості поклали квіти до пам’ятника засновника Сарати пастора Ігнаца Ліндла, до меморіальної дошки загиблого в Афганістані Олександра Рогізного, до пам’ятника воїнам –інтернаціоналістам, до меморіальної дошки загиблому в зоні АТО Дмитра Сирбу, до Меморіалу воїнів, загиблих у Другій світовій війні, та до памятника зановникам Сарати на старому лютеранс ... Читати далі »

Просмотров: 614 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 22.03.2016 | Комментарии (0)

​Саратський район увійшов в проект "Комплексна реформа системи захисту дітей в Одеській області", який впроваджується службою у справах дітей Одеської обласної адміністрації у партнерстві з міжнародною благодійною організацією "Надія та житло для дітей". Мета проекту - забезпечити реалізацію права дитини на виховання в сім'ї через розвиток мережі превентивних і підтримуючих послуг на рівні територіальної громади, направлених на збереження сім'ї, профілактику вилучення дітей із сімей, підтримку сімейних форм виховання. Вищезазначений проект спрямований на реформування системи догляду за дітьми та  ... Читати далі »

Просмотров: 463 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 22.03.2016 | Комментарии (0)

​Щороку  в нашому районі КЗ «Саратський районний БДТ» відповідно до плану роботи  оголошується юнацький фестиваль – конкурс «В об’єктиві натураліста». В цьому році він стартував в ІІ декаді березня на тему «Збереження та раціональне використання земельних ресурсів України». Метою фестивалю є формування громадянської позиції, самореалізації внутрішнього потенціалу школярів та молоді, їх підготовки до цілісного сприйняття сучасних екологічних проблем, свідомого розуміння процесів, що відбуваються в природі в результаті людської діяльності.  Конкурс робіт учасників проводився у номінаціях  ... Читати далі »

Просмотров: 448 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 22.03.2016 | Комментарии (0)

​VІI Міжнародний відкритий дитячо-юнацький фестиваль-конкурс хореографії та вокального мистецтва «Яскрава країна» в Одесі – 2016» гостинно зібрав талановитих дітей і молодь з різних куточків України - Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя, Вінниці, Луцька, Одеси, Хмельницького та багатьох інших міст. Творчі колективи та солісти з 18 по 20 березня 2016р. мали чудову нагоду продемонструвати свої вокальні та хореографічні досягнення компетентному журі, у складі якого заслужені діячі України та провідні спеціалісти відповідних жанрових напрямків мистецтва. Фестивалі, конкурси,  ... Читати далі »

Просмотров: 589 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 22.03.2016 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024