Субота, 04.05.2024, 08:23
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Березень » 22 » Сарата відзначила 194-річницю від дня заснування
13:01
Сарата відзначила 194-річницю від дня заснування

20 березня селище Сарата відзначило 194-річницю з дня заснування. Офіційні заходи з нагоди свята розпочалися з вшанування пам’яті засновників селища і героїв Саратщини різних поколінь. Керівництво району та селищної ради, представники громадськості поклали квіти до пам’ятника засновника Сарати пастора Ігнаца Ліндла, до меморіальної дошки загиблого в Афганістані Олександра Рогізного, до пам’ятника воїнам –інтернаціоналістам, до меморіальної дошки загиблому в зоні АТО Дмитра Сирбу, до Меморіалу воїнів, загиблих у Другій світовій війні, та до памятника зановникам Сарати на старому лютеранському кладовищі. $CUT Під час імпровізованих мітингів згадували історію заснування, становлення та розвитку районного центру, говорили про любов сучасних саратців до своєї малої батьківщини та їх патріотизм.

А увечері в районному будинку культури для мешканців та гостей Сарати виступив один із солістів вітчизняного складу мюзиклу «Notre Damede Paris» (Україна) Михайло Дімов.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 615 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024