П`ятниця, 10.05.2024, 01:24
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Серпень » 28

«Дорогий солдате, дякую за Перемогу. Куди ти пішов? У рай? Вертайся! У нас тут країну відбирають! Ти тоді переміг і зараз переможеш». Цей зворушливий лист написав солдатам минулої війни п’ятикласник однієї із  київських шкіл. Український хлопчик, в житті якого не повинно бути війни, благає повернутися тих, кого вже давно немає серед живих. Хіба немає? Плями крові впали на землю, яку вони захищали, і проросли червоними маками, що стали символом перемоги і пам’яті в тій страшній війні. А солдати повернулися до нас – своїми онуками і правнуками.

Рядки, написані цією дитиною, можна поставити епіграфом зустрічі, що відбулася в Саратському районному історико - краєзнавчому музеї напередодні Дня визволення ... Читати далі »

Просмотров: 751 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 28.08.2015 | Комментарии (0)

23 серпня 2015 року на центральній площі смт. Сарата відбувся мітинг  з нагоди Дня державного прапора України.

         В урочистому заході взяли участь представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, учасники антитерористичної операції, волонтери, ветерани Другої світової війни, представники політичної, ділової, культурної еліти, представники ЗМІ.

       &n ... Читати далі »

Просмотров: 536 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 28.08.2015 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024