Неділя, 28.04.2024, 20:01
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Серпень » 28 » В Саратському районі відзначили День державного прапора України, День визволення Саратщини від фашистських загарбників та День незалежності
12:12
В Саратському районі відзначили День державного прапора України, День визволення Саратщини від фашистських загарбників та День незалежності

23 серпня 2015 року на центральній площі смт. Сарата відбувся мітинг  з нагоди Дня державного прапора України.

         В урочистому заході взяли участь представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, учасники антитерористичної операції, волонтери, ветерани Другої світової війни, представники політичної, ділової, культурної еліти, представники ЗМІ.

          Мітинг відкрився виконанням державного Гімну України. З вітальним словом до присутніх звернувся виконуючий обов’язки голови Саратської районної державної адміністрації Ю.П. Переправка. Він відзначив величезну роль державних символів України у єднанні українського народу та вихованні патріотизму. Також виступив Саратський селищний голова А.Л. Негодяєв, який привітав жителів селища із 71-ю річницею визволення смт. Сарата та Саратського  району від німецько-румунських окупантів.

         На мітингу було відзначено величезну роль волонтерів, людей різного віку та соціального статусу, які проводили і проводять величезну роботу з надання допомоги нашим захисникам – героям, які знаходяться на передовій, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

Перед присутніми виступив волонтер та громадський діяч Б.І. Райнов, який вручив державний прапор України, переданий бійцями з передової, учням-волонтерам  Саратської ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназії, які влітку плели маскувальні сітки для воїнів АТО.

Переможниця та призерка багатьох обласних Всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів А. Кислиця виконала пісню «Україна».

Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували пам’ять загиблих в усі часи, які виборювали і відстоюють зараз для нас мир, право гідно жити в нашому домі, в нашій країні – незалежній Україні.

На честь всіх борців за незалежність держави Є. Байло у супроводі інструментального тріо «Си Джей Проджект» районного будинку культури» виконав пісню «Воїни добра».

По завершенню мітингу відбулася урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятника воїнам загиблим у Другій світовій війні з нагоди 71-ї річниці визволення смт. Сарата та Саратського  району від німецько-румунських окупантів На відзнаку 24-ї річниці незалежності України церемонія покладання квітів пройшла біля пам’ятника Т.Г. Шевченка.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 535 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024