П`ятниця, 17.05.2024, 07:19
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Травень » 28

Процес духовного відродження будь-якого суспільства являє собою тривалий еволюційний шлях, який неможливо уявити без молоді та її безпосередньої участі у розбудові національної культури заради стабільності суспільного розвитку, майбутнього власної країни. Від здатності молоді бути активною творчою силою значною мірою залежить процес державотворення.  Саме з цією метою, третій рік поспіль в нашому районі проводиться свято, фестиваль обдарованої і талановитої молоді Саратщини «Назустріч мрії!»,  організаторами якого  є  КЗ «Саратський районний БДТ» за підтримки відділу освіти Саратської РДА. На фестиваль були запрошені переможці конкурсу «Обдарована і талановита молодь Саратського району» разом з батьками, керівниками закладів освіти району, вчителями, завдяки яким у сузір’ї Саратського району  засяяли  нові  яскраві зірки.

... Читати далі »

Просмотров: 714 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (0)

Закінчення навчального року для музичної школи дуже відповідальна пора -  академічні концерти, заліки, класні концерти викладачів, випускні іспити. Один з традиційних і найбільш значущих заходів для всієї школи - звітний концерт. В його рамках щорічно підводиться риска під досягненнями минулого  навчального року.

Цьогорічний звітний концерт КЗ «Саратська ДМШ» відбувся 24 травня в приміщенні районного будинку культури. В офіційній частині заходу,  в своїй промові,  директор Саратської дитячої музичної школи Людмила Костянтинівна ... Читати далі »

Просмотров: 628 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (0)

​2 червня 2015 року в м.Одеса у рамках проекту «Угода про Асоціацію з ЄС: нові можливості для бізнесу України», що здійснюється ГО «Інтерньюз-Україна» у співпраці з Києво-Могилянською бізнес – школою за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Департаменту зовнішньоекономічної діяльності обласної державної адміністрації відбудеться практичний семінар та дискусія : « Як вийти на ринки Європейського Союзу?».  ... Читати далі »

Просмотров: 437 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024