Четвер, 02.05.2024, 09:21
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Травень » 28 » Звітний концерт КЗ «Саратська ДМШ»
14:47
Звітний концерт КЗ «Саратська ДМШ»

Закінчення навчального року для музичної школи дуже відповідальна пора -  академічні концерти, заліки, класні концерти викладачів, випускні іспити. Один з традиційних і найбільш значущих заходів для всієї школи - звітний концерт. В його рамках щорічно підводиться риска під досягненнями минулого  навчального року.

Цьогорічний звітний концерт КЗ «Саратська ДМШ» відбувся 24 травня в приміщенні районного будинку культури. В офіційній частині заходу,  в своїй промові,  директор Саратської дитячої музичної школи Людмила Костянтинівна Горшкова привітала всіх із завершенням навчального року, подякувала вчителів та учнів за відмінну роботу, а батьків - за розуміння та всіляку підтримку. За підсумками навчального року за високі показники в  опануванні мистецькими науками директор нагородила похвальними листами відмінників школи.

Під гучні оплески батьків, педагогів та друзів отримали свої нагороди – грамоти та дипломи за участь в численних обласних, територіальних конкурсах і фестивалях юні обдарування, які вибороли призові місця. Безперечно, що талант юних виконавців не розкриється повною мірою без допомоги їх наставників. Найкращі слова вдячності, побажання подальших творчих успіхів  та  грамоти   отримали викладачі, які підготували учасників обласних заходів.

Показником і гордістю в роботі школи завжди були випускники. У 2014-2015 навчальному році навчання в нашій школі закінчили 26 учнів - 18 з них випускники хореографічного відділення, 8 - музичного: класи фортепіано і сольного співу. У день звітного концерту, за традицією, директор школи вручила учням свідоцтва про позашкільну освіту, а також похвальні грамоти тим, хто закінчив школу з відзнакою.

Від імені народного депутата України Антона Івановича Кіссе,  привітала всіх з закінченням навчального року його  помічник Іожиця  Вікторія Георгіївна.  Вона  побажала всім подальших успіхів у навчанні, творчих досягнень,  натхнення та вручила грошові премії двом учням Саратської ДМШ – учениці 6 класу сольного співу та класу фортепіано Кислиці Анастасії та випускниці фортепіанного відділу Буюклі Аліні, яка планує зв’язати своє майбутнє з професією викладача музичної школи.

Сухарський Анатолій Броніславович вручив грамоти та дипломи переможцям обласних заходів, почесну грамоту  викладачу класу хореографії, керівнику зразкового хореографічного колективу «Любисток»  Кім Людмилі Миколаївні, а також оголосив подяку бабусі нашої  юної зірочки Кислиці Анастасії за виховання та підтримку своєї онуки.

Ще однією сторінкою звітного концерту було привітання випускникам від наймолодших  учасників концерту – першокласників театрального класу та від юних танцюристів «Любистку – 2».  Учні класу образотворчого мистецтва (викладач Плачинда А.Л.) підготували в дарунок  випускникам свої творчі роботи, які прикрасили фойє будинку культури. Випускники, в свою чергу, подарували свій музичний номер та чудові квіти  викладачам музичної школи.

У звітному  концерті традиційно беруть участь  солісти та колективи, досягнення і таланти яких радували нас протягом всього  року, кращі випускники  та викладачі школи. Програма звітного концерту була насичена і різноманітна. В черговий раз юні музиканти довели всім, що навчання в музичній школі - це захоплююче заняття. Виконана на концерті класична, народна, популярна і джазова музика, різножанрові танцювальні композиції  показали весь спектр напрямків в роботі школи.

Зі своїм  завданням успішно впорались солісти Саратської дитячої музичної школи:  Піпія Андрій (викл. Яровенко С.М., концертмейстер Дмитрик Л.С.), Желєзняк Алла (викл. Горшкова Л.К.), Кислиця Анастасія (викл. Яровенко С.М.), Кожухар Артем (викл.  Козлов С.Є.), Варзар Андрій (викл. Медведська О.С.), Сухарська Марія (викл. Сухарська В.І., концертмейстер Горшкова Л.К.), Бурлаченко Валерія (викладачі Ємельянова С. В. та Яровенко С.М.), Буюклі Аліна (викл. Бабенкова А.В.).

У святковому концерті також взяли участь учнівські та викладацькі творчі колективи:

-         зразковий театральний колектив «Арлекін», викладач  Влаєва Т.І.;

-         зразковий хореографічний колектив «Любисток», кер. Кім Л.М. та Кім Є.А.;

-         хореографічний колектив «Сюрприз», керівник  Караган Т.П.;

-         естрадний ансамбль «Карандаши»,  викладач  Дмитрик Д.В.;

-         хор учнів молодших класів, керівник Посторонко Н.М.;

-         дует бандуристок – Капраленко Дар’я та Сухарська Марія;

-         фортепіанний дует – Кислиця Анастасія та Бурлака Дар’я;

-         інструментальний дует  - Кислиця Анастасія (фортепіано) та Дмитрик Д.В. (саксофон);

-         фортепіанний дует викладачів – Ємельянова С.В. та Гайдук М.В.;

-         інструментальний дует  викладачів - Дмитрик Д.В. (саксофон)

-         та Гайдук М.В.(фортепіано);

-         хор викладачів  КЗ «Саратська ДМШ», керівник Посторонко Н.М.;

Прекрасна концертна програма  у виконанні юних артистів і їх досвідчених  наставників того дня нікого не залишила байдужим.

«Якщо мистецтво існує - значить, воно комусь потрібне». Наш земний світ витканий з досконалості і недосконалості. Кожна людина вільна вибирати, що  їй  ближче і що для неї краще.  І, все ж, для того, щоб уберегти себе і нашу Землю від руйнування, потрібно наповнювати навколишній світ прекрасним за допомогою  музики,  театру, танцю та інших видів мистецтва.  

«Слухати Прекрасне, бачити Прекрасне - значить покращуватися» - ці слова мислителя Платона залишаються актуальними і в наш час. Для того, щоб світ став кращим, а людина  – досконалішою,  дитячу душу потрібно плекати і оберігати ще змалечку, наповнюючи її внутрішньою красою і гармонією.

 

 

http://sarata-rda.odessa.gov.ua/


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 628 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024