Четвер, 02.05.2024, 15:10
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Травень » 28 » Практичний семінар та дискусія : « Як вийти на ринки Європейського Союзу?»
14:34
Практичний семінар та дискусія : « Як вийти на ринки Європейського Союзу?»

​2 червня 2015 року в м.Одеса у рамках проекту «Угода про Асоціацію з ЄС: нові можливості для бізнесу України», що здійснюється ГО «Інтерньюз-Україна» у співпраці з Києво-Могилянською бізнес – школою за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Департаменту зовнішньоекономічної діяльності обласної державної адміністрації відбудеться практичний семінар та дискусія : « Як вийти на ринки Європейського Союзу?». 

         Учасники події дізнаються про алгоритми та практичні поради щодо виходу на іноземні (зокрема, європейські) ринки, про отримання інформації щодо можливостей на ринку ЄС, про пошук ділових партнерів, визначення європейських регулювань  та вимог використання електронних ресурсів ЄС для розвитку бізнесу, про особливості роботи в умовах часткового застосування Угоди про асоціацію та автономних торговельних преференцій ЄС тощо.

         У рамках заходу також презентуватиметься базовий посібник з інтернаціоналізації бізнесу та виходу на ринки Європейського Союзу.

         Захід відбудеться у Всеукраїнському центрі болгарської культури за адресою: м.Одеса, пров.Віце – адмірала Жукова,9 (початок реєстрації о 17.00), тел.. для довідок 02718-96-80 Чістікова Олена Володимірівна.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 435 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024