Середа, 15.05.2024, 08:29
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Липень » 07

​3 липня 2014р.  в Золотій залі Одеського літературного музею відбулося урочисте вручення стипендій голови Одеської обласної державної адміністрації обдарованим дітям Одещини. Тридцять юних мешканців регіону отримали посвідчення стипендіатів та квіти. Організатори заходу  привітали дітей з значними успіхами, побажали творчої наснаги та наполегливості в навчанні та творчості. Від нашого Саратського району Тетяна Савчук заслужено отримала посвідчення стипендіата та на протязі 2014 року буде отримувати Стипендію голови Одеської обласної державної адміністрації для обдарованих дітей Одещини  ... Читати далі »

Просмотров: 592 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

​В кінці червня  2014 року в м. Одеса, в Аркадії  відбувся VІІІ Міжнародний фестиваль – конкурс творчості   «VivaFestaArcadia», на який з’їхались учасники з різних куточків України. Це були вокалісти, танцюристи, музиканти, які демонстрували свою майстерність в різних номінаціях, вікових категоріях. Оцінювали учасників спеціалісти різних жанрів, які ввійшли до складу журі. Наш район у номінації «Хореографія»  представляли вихованки гуртка «Художня гімнастика» КЗ «Саратський районний БДТ», керівник Кирилова І.О. За результатами фестивалю  ... Читати далі »

Просмотров: 471 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024