Понеділок, 29.04.2024, 12:49
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Липень » 7 » Вручення стипендій голови Одеської обласної державної адміністрації обдарованим дітям Одещини
21:14
Вручення стипендій голови Одеської обласної державної адміністрації обдарованим дітям Одещини

​3 липня 2014р.  в Золотій залі Одеського літературного музею відбулося урочисте вручення стипендій голови Одеської обласної державної адміністрації обдарованим дітям Одещини. Тридцять юних мешканців регіону отримали посвідчення стипендіатів та квіти. Організатори заходу  привітали дітей з значними успіхами, побажали творчої наснаги та наполегливості в навчанні та творчості. Від нашого Саратського району Тетяна Савчук заслужено отримала посвідчення стипендіата та на протязі 2014 року буде отримувати Стипендію голови Одеської обласної державної адміністрації для обдарованих дітей Одещини  в номінації "Декоративно – прикладне мистецтво". Результати дівчини  за 2013 рік значні. Перші місця в обласних та Всеукраїнських номінаціях Тетяна посіла в минулому році: в  обласному етапі  Всеукраїнського фестивалю – конкурсу «Чисті роси – 2013», в обласній підсумковій виставці декоративно – прикладного мистецтва, в обласній краєзнавчій конференції «Скарбнички мого краю – Одещини», в Всеукраїнському творчому дитячому конкурсі «Україна очима дітей».  В цьому навчальному році Тетяна закінчила школу,  готується вступати  до Київського  національного університету культури і мистецтв ім. Поплавського на факультет «Культурології». Бажаємо Тетяні  творчого зростання, успіхів в навчанні, здійснення заповітних мрій!

 

http://sarata-rda.odessa..gov.ua/


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 591 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024