Понеділок, 29.04.2024, 16:28
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Липень » 7 » Перемога на «VivaFestaArcadia»
20:58
Перемога на «VivaFestaArcadia»

​В кінці червня  2014 року в м. Одеса, в Аркадії  відбувся VІІІ Міжнародний фестиваль – конкурс творчості   «VivaFestaArcadia», на який з’їхались учасники з різних куточків України. Це були вокалісти, танцюристи, музиканти, які демонстрували свою майстерність в різних номінаціях, вікових категоріях. Оцінювали учасників спеціалісти різних жанрів, які ввійшли до складу журі. Наш район у номінації «Хореографія»  представляли вихованки гуртка «Художня гімнастика» КЗ «Саратський районний БДТ», керівник Кирилова І.О. За результатами фестивалю  -  конкурсу в сольних номерах І місце посіла Діана Чіклікчі,  ІІ місце- Олена Узунова і Юля Грузнова, ІІІ місце – Марія Голубєва і Марія Златова. Також  І місце  завоював дует  - Діана Чіклікчі і Олена Узунова. Дівчаток з  композицію «Сакура» було запрошено на Гала – концерт, який відбувся в останній день нагородження фестивалю – конкурсу.

Юні таланти фестивалю – конкурсу отримали дипломи та пам’ятні сувеніри. Організатори і журі відмітили високий рівень підготовки учасників. Ірину Олегівну було нагороджено  дипломом за професіоналізм і активну участь в проведенні VІІІ Міжнародного фестивалю – конкурсу творчості   «VivaFestaArcadia». Після виступів  дівчатка разом з керівником та батьками з задоволенням відпочивали: відвідали кінотеатр, ігровий майданчик в торгівельному центрі, наласувались досхочу солодощами. Участь і перемога в фестивалі залишила в дітей  море позитивних емоцій.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 470 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024