П`ятниця, 26.04.2024, 06:16
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Вересень » 25 » Протягом жовтня-грудня громадські заклади району перевірять на безпеку.
11:09
Протягом жовтня-грудня громадські заклади району перевірять на безпеку.

21 вересня 2017 року  в.о. голови  райдержадміністрації Переправка Ю.П. спільно з начальником Саратського районного сектору ГУ ДСНС в Одеській області Клімовим А.І. провели    нараду з керівниками та відповідальними фахівцями Саратської ЦРЛ, Саратського РЦ ПСМД,  управління освіти райдержадміністрації,   Великорибальського   психоневрологічного будинку-інтернату  та Михайлівської спеціальної школи-інтернату.

 В ході наради Клімов А.І. повідомив, що у зв’язку з трагедією в дитячому таборі «Вікторія», урядом  призупинено мораторій на перевірки громадських закладів в Україні  та доручено  провести перевірки цих закладів на предмет дотримання правил безпеки. 

Так, в Одеській  області протягом жовтня-грудня  поточного року будуть проводитися  перевірки закладів охорони здоров’я, закладів освіти, дитячих дошкільних закладів, закладів з перебуванням інвалідів  та нічним перебуванням людей.  До перевірок разом з фахівцями  служби з надзвичайних ситуацій також будуть залучатися громадські активісти.

Клімов А.І. довів до відома керівників зазначених закладів графік перевірок та звернув  увагу  на   дотримання вимог щодо  стану пожежної сигналізації,  внутрішнього  та зовнішнього протипожежного водопостачання,  порядку проведення інструктажів з техніки безпеки,  відпрацюваннях планів евакуації, інших питаннях безпеки  та  цивільного захисту населення.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 410 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 world-of-sarata • 11:22, 25.09.2017
В этом мероприятии очень важно участие общественной массы))))
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024