П`ятниця, 19.04.2024, 21:47
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Вересень » 25

Мир, для більшості людей планети Земля – це повсякденна реальність: діти ідуть до школи, дорослі на роботу, навкруги панує спокій та безтурботність. Там, де уклад суспільства міцний, безцінний дар миру може ніхто особливо й не помічати. Для багатьох людей у сучасному світі спокійне життя — це лише казкова мрія, багато дітей страждають, вони не мають сім’ї,  в них багато горя. Для таких людей, насамперед, і існує День миру. У час, коли в нашій рідній Україні лунають постріли та проливається людська кров, цей день особливий.

 В КЗ «Саратська  РБ» пройшов ... Читати далі »

Просмотров: 495 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 25.09.2017 | Комментарии (0)

21 вересня 2017 року  в.о. голови  райдержадміністрації Переправка Ю.П. спільно з начальником Саратського районного сектору ГУ ДСНС в Одеській області Клімовим А.І. провели    нараду з керівниками та відповідальними фахівцями Саратської ЦРЛ, Саратського РЦ ПСМД,  управління освіти райдержадміністрації,   Великорибальського   психоневрологічного будинку-інтернату  та Михайлівської спеціальної школи-інтернату.

 В ході наради Клімов А.І. повідомив, що у зв’язку з трагедією в дитячому таборі «Вікторія», урядом  призупинено мораторій на перевірки громадських закладів в Україні  та доручено  провести перевірки цих закладів на предмет дотримання правил безпеки. ... Читати далі »

Просмотров: 409 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 25.09.2017 | Комментарии (1)

Початок нового навчального року для  педагогів - позашкільників, керівників гуртків району  розпочався з установчих семінарів, які відбулися з 12  по 18 вересня в КЗ «Саратський районний БДТ». Актуальним питанням  стала тема «Позашкільна освіта у сучасній українській школі». Учасники семінарів провели активну роботу,  обмінялись досвідом, отримали нові знання щодо якісної організації роботи гуртків з різних напрямків позашкільної освіти, ознайомились з методичними рекомендаціями   щодо застосування програмного  забезпечення  у 2017/2018 н.р. та висунули свої пропозиції щодо зміцнення освіти.

Завдяки роботі саме позашкільного закладу можна змінити підхід до освіти, зробити його більш сучасним відповідно до вимог часу. Адже педагог – позашкільник, керівник гуртка – це універсал: він і лікар дитячих душ, і режисер – постановник процесу усвідомлення власної успішності особистості, і стимулятор творчої фантазії та уяви вихованців, ... Читати далі »

Просмотров: 559 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 25.09.2017 | Комментарии (0)

19 сентября в селе Заря Саратского района загорелся бензовоз на территории автозаправочной станции. Водитель автомобиля получил ожоги 60% поверхности тела, его доставили в реанимацию 10-й горбольницы Одессы.

В 19:27 в службу спасения сообщили, что на АЗС на улице Садовой горит бензовоз с прицепом емкостью 32 тонн. Спасатели прибыли через 7 минут и в 20:05 полностью ликвидировали пожар. К этому моменту огонь уничтожил два задних правых колеса тягача «DAF XF» и три правых колеса прицепа, повредил сливную аппаратуру и 5-й ... Читати далі »

Просмотров: 566 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 25.09.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024