П`ятниця, 26.04.2024, 21:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Листопад » 30 » Прикордонники звертають увагу, що на водних об’єктах Одеської області з 1 грудня закривається навігація
13:04
Прикордонники звертають увагу, що на водних об’єктах Одеської області з 1 грудня закривається навігація

Відповідно до Правил користування маломірними суднами на водних об’єктах в Одеській області навігація маломірних плавзасобів в Одеській області закривається з 1 грудня 2018 року. Про це повідомляють в прес-службі Білгород- Дністровського прикордонного загону.

У зв’язку з цим вихід на воду на маломірних плавзасобах на водних об’єктах в Одеській області забороняється. Виключення стосується тих суден, яким відповідно до свого класу дозволено плавання протягом всього року, з обов’язковим інформуванням прикордонного підрозділу. Всі особи, що перебувають на борту таких суден повинні мати при собі документи, що посвідчують особу, плавзасіб має бути оснащений відповідними засобами зв’язку та мати необхідну кількість засобів рятування.

Порушення прикордонного режиму тягне за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафу, а в деяких випадках прикордонники мають право тимчасово закривати об’єкти базування або забороняти вихід у внутрішні води суден і плавзасобів, що вчинили правопорушення.

Нагадаємо, що навігаційний період на водних об’єктах Одеської області для маломірних суден триває з 15 березня до 1 грудня.

Встановлені строки навігації не розповсюджуються на маломірні судна контролюючих органів та аварійно-рятувальних служб.

Помічник начальника Білгород – Дністровського прикордонного загону – начальник прес-служби Іван Іванчук


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 341 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024