П`ятниця, 26.04.2024, 00:50
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Листопад » 30

Найпоширенішою причиною виникнення пожеж у житловому секторі є людський фактор, а саме: необережне поводження з вогнем, паління, порушення правил пожежної безпеки, тощо.

Аби попередити нещасні випадки та застерегти громадян від необачних вчинків 30 листопада 2018 року особовим складом 33-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Одеській області було проведено профілактичний рейдовий захід серед мешканців району

Під час особистого спілкув ... Читати далі »

Просмотров: 337 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 30.11.2018 | Комментарии (0)

Прагнення до мудрості неодмінно веде людину шляхом любові і гідності. Доки є ті, хто керується цим бажанням, суспільство має шанс на оптимістичну перспективу і культуру миру.

«Культурна спадщина та мистецтво" - загальна тема V Всеукраїнської олімпіади з філософії для школярів, яка проходила  у м. Києві з 15 по 18 листопада 2018 року, приурочена до Всесвітнього дня філософії. Змагання традиційно проводили Національний центр «Мала академія наук України» та факультет філософської освіти і науки НПУ імені М. П. Драгоманова задля популяризації філософської освіти та заохочення молоді до творчого, креативного і критичного мислення. ... Читати далі »

Просмотров: 347 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 30.11.2018 | Комментарии (0)

У Саратському районі викопали і знешкодили понад 50 артснарядів часів війни. Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області.

27 листопада жителі села Костянтинівка Саратського району виявили неподалік від свого населеного пункту предмети, схожі за зовнішніми ознаками на вибухонебезпечні.

За інформацією регіонального управління з надзвичайних ситуацій, розбиратися з такою знахідкою вирушила група піротехнічних робіт аварійно–рятувального загону спеціального призначення.

28 та 29 листопада фахівці провели обстеження прилеглої до села території та знайшли 54 артилерійських снаряди різного калібру часів Великої Вітчизняної війни.

... Читати далі »

Просмотров: 340 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 30.11.2018 | Комментарии (0)

Відповідно до Правил користування маломірними суднами на водних об’єктах в Одеській області навігація маломірних плавзасобів в Одеській області закривається з 1 грудня 2018 року. Про це повідомляють в прес-службі Білгород- Дністровського прикордонного загону.

У зв’язку з цим вихід на воду на маломірних плавзасобах на водних об’єктах в Одеській області забороняється. Виключення стосується тих суден, яким відповідно до свого класу дозволено плавання протягом всього року, з обов’язковим інформуванням прикордонного підрозділу. Всі особи, що перебувають на борту таких ... Читати далі »

Просмотров: 340 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 30.11.2018 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024