П`ятниця, 26.04.2024, 15:36
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 19 » Обираємо здоровий спосіб життя!
16:43
Обираємо здоровий спосіб життя!

Кожна нормальна людина прагне прожити своє життя довго і щасливо. Але чи все ми робимо для цього? Якщо проаналізувати "кожен крок" нашого типового дня, то, швидше за все, все йде з "точністю до навпаки". Вранці, ледве вставши з ліжка, як біороботи, збираємося на роботу або навчання, вдень нервуємось через дрібниці, об'їдаємось за столом, сваримось з близькими, заздрим знайомим і колегам, вкладаємо всі сили і кошти на придбання чергової модної речі або "іграшки для дорослих ", вечорами відпочиваємо на дивані біля телевізора, а вихідний мріємо провести біля мангалу з шашликами або у ліжку.

   Під здоровим способом життя розуміється оптимальний режим роботи і відпочинку, збалансоване харчування, достатня рухова активність, дотримання правил особистої гігієни, загартовування, відсутність згубних звичок, любов до людей, позитивне сприйняття життя. Здоровий спосіб життя дозволяє бути до старості здоровим психічно, морально і фізично. Саме з  метою проведення подальшої ефективної просвітницької роботи щодо пропаганди, популяризації та формування здорового способу життя серед дітей та молоді, на базі КЗ «Саратський  РБК» відбувся ІІ районний етап Всеукраїнського фестивалю  - конкурсу «Молодь обирає здоров’я». В фестивалі взяли участь  8 команд загальноосвітніх навчальних закладів району: Михайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла – садок)», Новоселівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей», Кулевчанська ЗОШ І – ІІІ ст., Ройлянська ЗОШ І-ІІІ ст., Забарський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (дитячий садок), Плахтіївська ЗОШ № 3 І-ІІІ ст., Розівська ЗОШ І – ІІІ ст., Сергіївська ЗОШ І- ІІІ ст.

   В програмі фестивалю були конкурси -   літературно-музично-спортивних міні-композицій; соціальної реклами чи презентація роботи команди з просвітницької діяльності щодо формування здорового способу життя дітей і молоді; конкурс плакатів, художніх та творчих  робіт; конкурс фотографій;  конкурс буклетів, журналів; конкурс Інтернет - груп соціальних мереж, сайтів. 

   Неабиякі вокальні, хореографічні, спортивні здібності, акторська майстерність учасників конкурсу літературно-музичних міні-композицій не тільки подарували гарний настрій, позитивні емоції журі та всім присутнім, а дали змогу зрозуміти, що саме позитивно впливає на самопочуття людини. Звичайно, це і дбайливе ставлення до власного здоров’я, заняття спортом, раціональне харчування, дотримання правил техніки безпеки, цікаві захоплення. Виступи учнів переконали присутніх у тому, що надавати перевагу здоровому способу життя – це модно, і кожна людина самостійно повинна обрати свою дорогу.

За підсумками роботи журі  районного етапу фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» переможцями у номінації «Літературно-музично-спортивна міні-композиція» визнано:

       І місце – команда «ШАНС» Михайлівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла – садок)»; 

       ІІ місце – команда «Діти майбутнього» Новоселівського  НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей»;

       ІІІ місце – команди «Позитив» Кулевчанської ЗОШ І – ІІІ ст. і «Діти сонця» Розівської  ЗОШ І – ІІІ ст.

         З 23 по 25 травня команда - переможець  буде захищати честь Саратського району на обласному етапі фестивалю – конкурсу в Українському  дитячому центрі  «Молода гвардія» на березі Чорного моря. Побажаємо їм перемоги і гарного відпочинку!

 

Сердюк А.А., директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 381 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024