Субота, 04.05.2024, 04:29
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Грудень » 21 » "Благодійник року", "Кращий волонтер року" та "Обласний конкурс журналістів на висвітлення проблематики громадянського суспільства"
15:39
"Благодійник року", "Кращий волонтер року" та "Обласний конкурс журналістів на висвітлення проблематики громадянського суспільства"

12 грудня 2014 року у приміщенні Одеського літературного музею в рамках Програми сприяння розвитку громадянського суспільства відбулась церемонія нагородження переможців обласних конкурсів "Благодійник року", "Кращий волонтер року" та "Обласний конкурс журналістів на висвітлення проблематики громадянського суспільства"

      У 2014 році відділами комунікацій з громадськістю районних державних адміністрацій були подані заяви-клопотання на участь у конкурсах. Заяви подали наступні райони: Ананьївський, Арцизький, Балтський, Білгород-Дністровський, Біляївський, Болградський, Великомихайлівський, Іванівський, Ізмаїльський, Котовський, Кодимський, Овідіопільський, Ренійський, Роздільнянський, Саратський. 

Переможці були визначені у наступних номінаціях: Благодійник у сфері освіти та виховання (7 осіб), Благодійник у сфері соціального захисту населення (10 осіб), Благодійник у сфері захисту дитинства (4 особи), Благодійник у сфері культури (1 особа), Благодійник у сфері допомоги людям з особливими потребами (1 особа), Благодійник у сфері збереження пам'яток культури (1 особа), Благодійник у сфері молодіжного руху (3 особи), Кращий волонтер у сфері допомоги учасникам антитерористичної операції (7 осіб), Кращий волонтер у сфері соціального захисту населення (12 осіб), Кращий волонтер року у сфері освіти та виховання (14 осіб), Кращий волонтер року у сфері охорони здоров'я (4 особи), Краща сільська волонтерська організація (3 особи), Краща міська волонтерська організація (6 осіб), Кращий волонтер у сфері спорту та туризму (1 особа), Кращий волонтер у сфері допомоги тимчасово переміщеним особам (4 особи), Кращий волонтер у сфері молодіжного руху (1 особа), Кращий волонтер у сфері охорони навколишнього середовища (2 особи), Кращий волонтер у сфері культури (2 особи), Краща газетна стаття серед районних газет (10 осіб), Кращий відеосюжет чи телепередача (2 особи), Кращий стаття в Інтернет виданнях (1 особа), Краща газетна стаття серед обласних газет (1 особа). 

 В числі переможців конкурсу були і представники Саратського району.   Зокрема, у номінації: «Кращий волонтер у сфері соціального захисту населення» нагороджені: 

- Засовенко Петро Федорович,   с. Надежда - волонтер,  який з власної ініціативи допомогає одиноким пенсіонерам - прибирає, переносить вугілля, прополює огороди, лагодить техніку;  

-Сочинський Руслан Вікторович, смт Сарата - підприємець, організував волонтерський рух. Взяв активну участь у організації збору коштів  та гуманітарної допомоги, завдяки  чому військовослужбовці  у зоні АТО та переселенці отримали необхідні речі  та продукти харчування.  

 У номінації: «Краща газетна стаття серед районних газет» нагороджені:

 - Влаєва Марія Дмитрівна - редактор районної інформаційно-рекламної газети «Это ваша газета»;

- Корінь Алла Дмитрівна - редактор комунального підприємства «Редакція газети «Советская новь»;

- Гладченко Ірина Григорівна -  заступник редактора  газети «Советская новь»;

- Іванченко Сталіна Іванівна - пенсіонерка, смт. Сарата

 

http://sarata-rda.odessa.gov.ua/


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 813 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024