Субота, 18.05.2024, 10:46
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Грудень » 21

12 грудня 2014 року у приміщенні Одеського літературного музею в рамках Програми сприяння розвитку громадянського суспільства відбулась церемонія нагородження переможців обласних конкурсів "Благодійник року", "Кращий волонтер року" та "Обласний конкурс журналістів на висвітлення проблематики громадянського суспільства"

      У 2014 році відділами комунікацій з громадськістю районних державних адміністрацій були подані заяви-клопотання на участь у конкурсах. Заяви подали наступні райони: Ананьївський, Арцизький, Балтський, Білгород-Дністровський, Біляївський, Болградський, Великомихайлівський, Іванівський, Ізмаїльський, Котовський, Кодимський, Овідіопільський, Ренійський, Роздільнянський, Саратський. 

Переможці були визначені у наступних номінаціях: Благодійник у сфері освіти та виховання (7 осіб), Благодійник у сфері соці ... Читати далі »

Просмотров: 813 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 21.12.2014 | Комментарии (0)

 Протягом  останніх  6-ти місяців у  Саратському районі  проходить цілеспрямована робота щодо надання усіх видів допомоги військовослужбовцям, які  перебувають  у зоні  антитерористичної операції та переселенцям з  Донбасу, котрі прибули до населених пунктів Саратського району.

         До цього процесу активно залучилися всі – районна державна адміністрація та районна рада, сільські голови, працівники підприємств, установ та організацій, базових господарств, громадські організації та активісти, небайдужі мешканці району.

... Читати далі »

Просмотров: 1555 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 21.12.2014 | Комментарии (0)

З метою підведення підсумків пошуково – дослідницької краєзнавчої  роботи  учнівської молоді району у 2014 році, в рамках Всеукраїнської історико-географічної експедиції «Історія міст і сіл України», Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна, 13 грудня вихованці краєзнавчих гуртків, переможці районних і обласних вищезазначених конкурсів відвідали обласну конференцію «Скарбнички мого краю  - Одещини». На конференцію з’їхались 160 учасників з Одеської області. Робота конференції розпочалась з пленарного засідання, потім учасники заходу розійшлись по секціям. Представники нашого району гідно презентували результати своїх досліджень, матеріали про видатних діячів Саратщини, духовні джерела району, дослідження історії рідного краю в період Великої Вітчизняної війни, події пов’язані з  Афганістаном, сучасністю а також історією виникнення населених пунктів, у яких вони проживають.  За підсумками роботи конференції призерами стали:

... Читати далі »

Просмотров: 659 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 21.12.2014 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024