П`ятниця, 26.04.2024, 20:16
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Жовтень » 10

В субботу, 8 октября, в матче 13 тура чемпионата Украины среди команд второй лиги запорожская команда «Металлург-Запорожье» с минимальным счетом проиграла на выезде футболистам «Балкан». Это, кстати, уже 10-е поражение подопечных Ильи Близнюка.

«Балканы» – «Металлург» 1:0 (1:0)

Арбитр: Дмитрий Евтухов (Днепр)

... Читати далі »

Просмотров: 473 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 10.10.2016 | Комментарии (0)

10 жовтня у великій залі Саратської районної державної адміністрації відбулися урочисті збори та святковий концерт з нагоди Дня юриста. Цього дня вшановували людей потрібної і важливої професії – працівників юридичної сфери.

Зі щирими вітальними словами до присутніх звернулись перший голова Саратської районної ради Б.І. Райнов та заступник голови Саратської районної державної адміністрації Ю.П. Переправка. Вони відзначили значний внесок працівників юридичної сфери у розбудову правової держави, захист законних прав і інтересів громадян, побажали всім нових успіхів у подальшій роботі в інтересах України та її народу.  ... Читати далі »

Просмотров: 384 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 10.10.2016 | Комментарии (0)

Щороку,  в кінці травня проводиться підсумкова виставка – конкурс  у напрямках: декоративно – прикладне мистецтво, початкове технічне моделювання, науково – технічна творчість. Така виставка дитячих робіт є результатом роботи вихованців гуртків вищезазначених напрямків за весь навчальний рік. Спочатку діти беруть участь у різноманітних тематичних виставках - конкурсах, шкільному і районному  етапах «Вернісаж  творчості», і тільки потім, кращі з кращих експонатів відправляються до м. Одеса.  В минулому навчальному році  на районну підсумкову виставку  було представлено 229 експонатів. 15 робіт (відповідно до вимог обласного наказу)  відібрано  для участі у обласному етапі.  7  з них посіли призові місця:

І місце  - Римська  ... Читати далі »

Просмотров: 379 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 10.10.2016 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024