П`ятниця, 03.05.2024, 03:11
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2021 » Березень » 25 » Земельний спір на саратському ринку
13:14
Земельний спір на саратському ринку

25.01.2021р. Дочірнє підприємство  "Ринок Саратської Райспоживспілки" звернулось до Господарського суду Одеської області з позовною заявою до Саратської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області, в якій просить суд визнати протиправним та скасувати у повному обсязі рішення Саратської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області №82-VIII "Про скасування рішення виконавчого комітету Саратської селищної ради народних депутатів від 22.05.1997р. №121 "Про видачу державного акту на право користування землею Саратського ринку".

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що рішення про передачу земельної ділянки на праві постійного користування ДП  "Ринок Саратської Райспоживспілки", яке було  прийняте Саратською селищною Радою народних депутатів 20.09.1996 року, та державний акт на право користування цією земельною ділянкою виданий у 1997 році (на підставі рішення виконкому № 121 від 22.05.1997 р.) повністю відповідало правовим нормам Земельного кодексу України, у редакції, яка діяла на момент прийняття відповідного рішення та видачі державного акту на право користування земельною ділянкою.

ДП  "Ринок Саратської Райспоживспілки" зазначає, що  21.01.2021р. голова Саратської селищної ради у супроводі інших осіб,  з`явились на територію Саратського ринку та, посилаючись на рішення селищної ради №82-VIII "Про скасування рішення виконавчого комітету Саратської селищної ради народних депутатів від 22.05.1997р. №121 "Про видачу державного акту на право користування землею Саратського ринку", вимагали від орендарів (підприємців) припинити здійснення господарської діяльності, фізично обмежували доступ громадян до території ринку, закликали підприємців не укладати із керівництвом ринку будь-яких договорів тощо.

Також ДП  "Ринок Саратської Райспоживспілки" зазначає, що голова Саратської селищної ради 21.01.2021р. Райчева В.Д. під час зустрічі із представниками ДП  "Ринок Саратської Райспоживспілки" усно повідомила, що 02.02.2021р. має відбутись позачергова сесія селищної ради, на якій буде вирішуватись питання щодо передачі земельної ділянки площею 1,23 га (яка знаходиться у постійному користуванні ДП «Ринок Саратської Райспоживспілки»), на якій розташований ринок, іншим особам.

Далі буде...


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 411 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024