П`ятниця, 03.05.2024, 00:10
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2021 » Травень » 11 » Відновлення виплати лікарняних: Закон опубліковано
10:29
Відновлення виплати лікарняних: Закон опубліковано

Володимир Зеленський підписав Закон № 1380-ІХ «Про внесення зміни до статті 22 Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо соціального захисту у разі настання тимчасової непрацездатності», який Парламент ухвалив 13 квітня поточного року. Документ було опубліковано в газеті "Голос України" 30 квітня 2021 року.

Документ повертає людям право на отримання матеріальної допомоги з Фонду соціального страхування України у період тимчасової непрацездатності внаслідок захворювання або травми, не пов'язаної з нещасним випадком на виробництві (так званих лікарняних), повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента.

Через законодавчу колізію ці виплати були скасовані після внесення змін до Закону «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування», які вводяться в дію з 30 червня 2021 року. Закон, що його підписав Президент, виправляє колізію та відновлює право на одержання цієї матеріальної допомоги.

Документ набирає чинності з дня введення в дію Закону «Про реабілітацію у сфері охорони здоров'я» - 30 червня 2021 року.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 503 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024