Понеділок, 06.05.2024, 03:30
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Вересень » 12 » Зустріч з кандидатом на посаду голови Саратської районної адміністрації Михайлом Олександровичем Левом
19:40
Зустріч з кандидатом на посаду голови Саратської районної адміністрації Михайлом Олександровичем Левом

10 вересня  2015 року в районному будинку культури відбулася  зустріч кандидата на посаду голови Саратської  районної державної адміністрації Лева Михайла Олександровича з активом  та громадськістю району.

           Михайло Лев поінформував присутніх, що вже пройшов основні етапи конкурсу, оголошеного головою  Одеської обласної державної адміністрації Михеїлом Саакашвілі, за результатами якого конкурсною комісією його рекомендовано на  посаду голови Саратської райдержадміністрації. Зустріч з громадськістю району  також є одним із етапів конкурсу, після неї Президент України Петро Порошенко прийматиме рішення про його призначення.

      Кандидат на посаду голови  РДА також розповів свою біографію (27 років, живе у м. Києві, закінчив Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка за спеціальністю «міжнародні відносини», працював у міжнародних компаніях, помічником народного депутат України, адвокатом). За словами  Михайла Олександровича, переїхати зі столиці до Саратського району його спонукало бажання змінювати країну  на первинному рівні. Бо якщо після Майдану, після Революції гідності у  вищих ешелонах влади у Києві  спостерігається якась політична конкуренція,  під тиском суспільства щось  таки змінюється на краще, то на рівні села,  району  залишається стара корумпована система, а люди живуть все гірше і гірше.

           Михайло Лев  вже ознайомився зі специфікою, структурою та особливостями Саратського району і пообіцяв працювати чесно, неупереджено, не користуючись особливими пільгами та привілеями. Зокрема кандидат планує зосередитися на питаннях створення привабливого інвестиційного клімату, розібратися з порушеннями у сфері сплати податків, виплатах сільгоспвиробниками по земельним та майновим паям, розвитку культури та спорту в районі.

       За задумом Михайла Олександровича,  певні зміни мають відбутися і в роботі райдержадміністрації. «Я хотів би, щоб районна державна адміністрація стала конкурентоздатною юридичною особою, яка б якісно  надавала необхідні державні послуги населенню», - зауважив кандидат на посаду голови РДА.

          Під час  тривалого спілкування Михайло Лев надав повні відповіді на всі запитання, які цікавили громадян, часом   дошкульні і недовірливі  (на кшалт «чому нам призначають людей з Києва, хіба в районі немає гідних людей?»).  Вже під кінець зустрічі  присутні у залі представники  громадськості у своїй більшості  висловлювали свою підтримку  кандидату, побажали йому якнайшвидше отримати призначення та  успіхів у  реалізації намірів. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 606 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024