Понеділок, 20.05.2024, 08:04
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Лютий » 18 » Зустріч з громадськістю за ініціативою голови райдержадміністрації та голови районної ради
13:41
Зустріч з громадськістю за ініціативою голови райдержадміністрації та голови районної ради

16 лютого 2016 року за ініціативою голови райдержадміністрації Лева Михайла Олександровича та голови районної ради Райнова Бориса Івановича  в залі засідань  райдержадміністрації відбулася зустріч з представниками громадськості  з питань  реорганізації (об’єднання)  дошкільних навчальних закладів у селищі Сарата за участю Саратського селищного голови  Негодяєва А.Л.

   «Ми запросили вас, як представників громадськості селища,  щоб розвіяти різні  чутки та домисли щодо начебто ліквідації   чи зміни структури дитячих садків, розставити всі  крапки над «і» та почути вашу  думку з даного питання. Позиція районної ради та райдержадміністрації полягає в тому, щоб не закривати жодних установ, а лише відкривати нові. Однак на сьогодні, на  жаль, є об’єктивні фактори, які мають економічне підґрунтя для  вжиття селищною радою, як засновником, певних дій щодо оптимізації роботи комунальних закладів», - відзначив, відкриваючи  зустріч, голова райдержадміністрації Лев М.О.

      Саратський селищний голові Негодяєв А.Л. проаналізував  роботу закладів з точки зору відвідування, наповненості груп, демографічної ситуації в районному центрі, фінансового стану,  матеріальної бази  закладів та штатного розпису та поінформував громадськість про плани  селищної ради  щодо об’єднання дитячих садків №1 та №2  з  метою раціонального використання бюджетних  коштів, створення належних умов для утримання і виховання дітей.  Питання планувалося   до розгляду на сесії селищної ради,  цього ж дня, 16 лютого.    При цьому голова районної ради   Райнов Б.І.  звернув увагу на те,  що  сьогодні жодним сином не йдеться про закриття котрогось з садочків, а лише про об’єднання закладів.

           В ході обговорення  також виступили  методист  КУ «Саратський РМК» з питань освіти,  голова громадської ради при райдержадміністрації Арнаутова О.М, головний санітарний лікар району Волкова Н.І., зав. ДЗН №1 Ліпова Л.А.,  помічник народного депутата  Іожиця В.Г.,  представники громадськості Минзул Г.М.,  Сочинський Р.В., Аракелян К.Г., Сухарський А.Б., Ніколов А.І., Середа В.А. Незважаючи на недоліки  в роботі дитячих садків (переповненість  ясельних груп, порушення санітарних норм,  невиконання норм з калорійності харчування дітей), вони наполягали на відтермінуванні прийняття рішення селищною радою для детального вивчення всіх економічних факторів. Цю ідею підтримав і голова райдержадміністрації Лев М.О., який запропонував створити  відповідну комісію з представників влади та громадськості .

 «Пропоную включити в робочу групу економічно грамотних людей, які зможуть прорахувати всі ці речі без популізму та зайвих емоцій. Щоб в кінцевому рахунку ми отримали  обґрунтований результат,  від якого б виграли діти та їх батьки, - зауважив Михайло Лев.

  Щоб переконати депутатів утриматись від поспішного рішення голова райдержадміністрації, голова райради  та представники громадськості взяли участь у сесії  селищної ради, де і висловили дану пропозицію. В результаті селищна рада погодилась перенести розгляд питання   на позачергову сесію, заплановану через два тижні. До цього часу створена громадська комісія повинна надати на розгляд депутатів свої висновки та рекомендації з даного питання.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 514 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024