П`ятниця, 26.04.2024, 21:04
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Серпень » 22 » Зустріч роботодавця з безробітними
09:56
Зустріч роботодавця з безробітними

Однією з ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Перевага презентації – можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з роботодавцем, ознайомитись з реальним робочим місцем та з’ясувати всі питання, що виникають у людини під час індивідуальної співбесіди .

 18 серпня  2016 року Саратським районним центром зайнятості було проведено презентацію роботодавця – ТОВ «ТАІС-ДІСТРИБЬЮШН», що займається перевезенням товарів. В заході взяло участь 10 безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості.

Провідний бухгалтер цент  ру зайнятості Гладченко Інна Петрівна поінформувала про стан, основні тенденції та процеси на районному ринку праці в сучасних умовах. Також вона розповіла про   тісне співробітництво з цим роботодавцем,  щодо працевлаштування працівників в це підприємство на роботу.

В рамках заходу представник роботодавця ТОВ «ТАІС-ДІСТРИБЬЮШЕН» Вололовцев С.В. поінформував шукачів роботи про специфіку діяльності підприємства, перспективи його розвитку, умови праці та рівень заробітної плати, соціальні гарантії для працівників, професії  та посади, в яких виникла потреба. Після завершення свого виступу роботодавець  запросив присутніх на екскурсію по підприємству для більш детального ознайомлення з умовами праці та запропонував вільні робочі місця.  


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 491 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024