Четвер, 25.04.2024, 19:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Лютий » 15 » Зустріч керівництва району з представниками громадськості.
21:51
Зустріч керівництва району з представниками громадськості.

15 лютого 2017 року відбулася зустріч керівництва району – в.о. голови РДА  Переправки Ю.П. та  заступника голови районної ради Небоги О.І. з  групою мешканців району. На зустрічі також були присутні голови постійних комісій  та депутати райради, працівники райдержадміністрації, керівники  медичних закладів – Стогній О.П. (РЦ ПСМД) та в.о. головлікаря ЦРЛ Фабрикатор О.О. На зустрічі також був присутнім та взяв активну участь   у дискусії керівник ГО «Наша військова справа» Дехтяр В.В. (м.Одеса), який закликав мешканців району створювати формування самооборони.

 Ініціатори зібрання -  гр. Білалов  А.І. ( ТОВ «Транспортник - 1718») та Аракелян К.Г.    наполягали на проведенні відкритої сесії  районної ради з питання обрання нового голови районної ради, вимагали більш активної позиції депутатів  райради у відстоюванні інтересів мешканців району на рівні області. Також в ході зустрічі порушувалися питання збереження району, збереження ЦРЛ як центру госпітального округу, та всіх необхідних державних та соціальних установ в районі, відновлення пільгових  перевезень та фінансування компенсації  за них,  інші проблемні питання.

 В.о. голови РДА Переправка Ю.П. та заступник голови райради Небога О.І. надали вичерпні відповіді та роз’яснення з усіх порушених питань. Зокрема Небога О.і. відзначив, що відповідно до законодавства про місцеве самоврядування та Регламенту Саратської районної ради пленарні засідання сесій проводяться в залі засідань  райради, вони є відкриті для громадськості і транслюються в режимі-онлайн. Відтак у перенесенні проведення сесій до районного будинку культури  немає жодної необхідності та правових підстав.

 Переправка Ю.П. поінформував про  проблеми бюджетного фінансування соціальних установ у 2017 році (дефіцит бюджету по школам складає 8,2 млн. грн.., по дитячим садкам- близько 10 млн. грн., по закладам охорони здоров’я – 1,6 млн грн.). Юрій Павлович розповів  про заходи районної влади, спрямовані  на вирішення цих  проблем, починаючи  зі звернень до вищих органів влади щодо виділення додаткового фінансування з  державного та обласного бюджетів, включаючи також проведення оптимізації та  часткове покриття дефіциту  за рахунок районного бюджету розвитку.

 Крім того, в.о.голови РДА повідомив, що нині розглядаються механізми та порядок  виділення фінансування для відновлення пільгових перевезень  в Саратському районі та по області в цілому.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 602 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024