П`ятниця, 19.04.2024, 14:36
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 26 » Зустріч голови райдержадміністрації Лева М.О. та голови районної ради Райнова Б.І. з підприємцями Саратського району
15:43
Зустріч голови райдержадміністрації Лева М.О. та голови районної ради Райнова Б.І. з підприємцями Саратського району

26 квітня 2016 року голова райдержадміністрації Лев М.О. та голова районної ради Райнов Б.І. провели зустріч з підприємцями Саратського району усіх форм власності за участю фахівців податкової інспекції та відділення пенсійного фонду, керівників селищної та сільських рад, представників обласних та районних громадських об’єднань підприємців.
У своїх доповідях фахівці
  податкової інспекції (Бутескул Ю.І.) та відділення пенсійного фонду в Саратському районі (Котелевська М.А.) зосередили увагу присутніх на питаннях оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності, внесених змінах до Податкового кодексу України та пенсійного законодавства.

Під час живого спілкування сільські голови та підприємці порушили проблеми нелегальної підприємницької діяльності на території району, функціонування несанкціонованих торгових точок та стихійних ринків. Як відзначив, голова райдержадміністрації Лев М.О., ці питання вже вирішуються, зокрема в селищі Сарата та с. Новоселівка, та будуть вирішуватися в районі і надалі спільними зусиллями районної та місцевої влади із залученням працівників поліції, податкової інспекції, саніепідемслужби та ветеринарної служби. Голова райради Райнов Б.І. додав, що завдання влади - створити рівні конкурентні умови та підтримати тих підприємців, які чесно працюють у правому полі, сумлінно сплачують податки, забезпечуючи тим самим соціальний розвиток місцевих громад. 
В ході зустрічі також виступив керівник ГО «Рада директорів Одещини» Добрев Г.Ф., який розповів про механізми участі громадських організацій підприємців у вирішенні проблем малого та середнього бізнесу. 
Директор КЗ «ДОЦ «Сонячний» Комісаренко Д.Т. поінформував присутніх про умови та організацію літнього відпочинку дітей на базі дитячого центру «Сонячний» та закликав сільських голів до співпраці у вирішенні питань оздоровлення дітей Саратського району у літній період 2016 року.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 487 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024