Середа, 08.05.2024, 05:49
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Травень » 12 » Зробимо Україну чистою!
10:55
Зробимо Україну чистою!

Під таким гаслом та з метою об’єднання  зусиль  активістів громадських рухів і направлення на виховання відповідального ставлення громадян до довкілля шляхом безпосереднього доручення місцевих громад до прибирання своїх міст та селищ, благоустрою та правильного поводження з відходами,  закладами освіти району в кінці квітня було проведено  соціально-екологічну  акцію  «Зробимо Україну чистою!». Всього було проведено 80 заходів: тематичні уроки, учнівські конференції, конкурси малюнків, випуски буклетів, години спілкування, презентації, вікторини,  конкурси стіннівок, листівок, бесіди, екологічні брейн – ринги, круглі столи,  захисти рефератів, презентації,  прибирання шкільних клумб, висадка дерев на окремо виділених ділянках, суботники, прибирання територій  в лісосмугах, озеленення та благоустрій садиб ветеранів війни та праці, конкурси на кращу класну кімнату, упорядкування пам’ятників на території сіл, очищення узбіччя доріг Одеса-Рені, прибирання кладовищ.   В  заходах  взяли участь  близько 2000 тисяч  учнів ЗНЗ району. 

   Акція «Зробимо Україну чистою!» -  це частина міжнародного проекту «Lets Do It, Worid», який об’єднав  вже більше 112 країн світу  для того,  щоб піклуватися про екологію нашої планети. В Україні вона стартує як  щорічна одноденна всеукраїнська соціально – екологічна акція  з прибирання та благоустрою засмічених населених зон та місць громадського відпочинку. Кожного року акція збирає понад 170 тис. учасників. Вже протягом п’яти років у різні суботи по всьому світу (1 день – 1 країна) проводяться великі прибирання країн від сміття.

   Організація і проведення таких заходів дає можливість  збільшити відповідальність людей за навколишнє середовище, і в нашому районі це тільки початок.

 

Сердюк А.А.,

директор КЗ «Саратський районний БДТ»

 

 

http://sarata-rda.odessa.gov.ua/


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 515 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024