Субота, 20.04.2024, 00:05
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Грудень » 19 » Зірки наших надій – свято її величності науки, таланту та здібностей.
12:13
Зірки наших надій – свято її величності науки, таланту та здібностей.

Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте.

За умов модернізації системи освіти, підвищення ролі творчої особистості значну увагу приділено роботі з обдарованими учнями. Всебічному розвитку учнів сприяють заходи, які вже стали традиційними в районі. Усіх, хто бажає відчути себе справжнім науковцем  з різних галузей наук, запросили на захід – районний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

8 грудня 2017 року в малій залі Саратської районної державної адміністрації 12 юних науковців – членів Малої академії наук з різних закладів освіти району представили свої наукові дослідження на розсуд слухачів та членів журі. Кожен науково обґрунтовано доводив свої висновки щодо мети дослідження, зачаровано ділився своїми знахідками, зі знанням справи розповідав чому саме ця галузь науки його зацікавила.

Ми дуже раділи за кожну дитину і вдячні, що маємо таку талановиту молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту. Адже з цього починається шлях до зірок.

Наші обдаровані діти – наше майбутнє. А  майбутнє повинно бути краще, ніж сьогодення. Тому, ми, педагоги, забов’язані зробити все для наших дітей, для їхнього, та й свого, майбутнього. Дякуємо вчителям, які працюють з цими дітьми і сприяють розвитку їх творчості та дослідницьких здібностей. Сподіваємось і на подальшу співпрацю у досягненні вагомих результатів і перемог на обласному етапі конкурсу.

 Караулан М.С., завідувач КУ «Саратський РМК з питань освіти»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 391 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024