П`ятниця, 19.04.2024, 12:10
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 12 » Здійснено державну атестацію КЗ "Світлодолінський ДНЗ яслі-садок"
11:38
Здійснено державну атестацію КЗ "Світлодолінський ДНЗ яслі-садок"
​Відповідно до частини 3 статті 21 Закону України «Про дошкільну освіту», наказу Міністерства освіти і науки України від 30.01.2015р. № 67 «Про затвердження Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.02.2015р. №173/26618, на виконання графіка проведення державної атестації закладів освіти Саратського району у 2016 році, затвердженого наказом відділу освіти Саратської райдержадміністрації від 25.05.2015 року № 150 «Про внесення змін до Плану-графіка атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів Саратського району» та з метою здійснення контролю за діяльністю КЗ «Світлодолинський ДНЗ (ясла-садок)» в період з  01.03.2016 р. по 22.03.2016 р. здійснено атестаційну експертизу вищезазначеного закладу.

01березня 2016 рокукерівник КЗ «Світлодолинський ДНЗ (ясла-садок)» Іордакі Р.В. провела відкриту публічну презентацію діяльності закладу, проаналізувала роботу колективу, розповіла про досягнення та перспективи розвитку.

Начальник відділу освітиСаратської райдержадміністраціїХодос В.В.  привітав трудовий колектив дошкільного навчальногозакладу з початком атестації, представив членів експертної комісії та ознайомив з Робочою програмою.

Голова Світлодолинської сільської ради Проданов В.П. ознайомив присутніх із станом фінансування КЗ «Світлодолинський ДНЗ (ясла-садок)», зазначив, що в дошкільному закладі зусиллями всіх працівників, батьків  створено відповідні умови для організації повноцінної життєдіяльності дітей. Завідуюча відповідально відноситься до своїх посадових обов’язків, допомагає працівникам розкривати свій творчий потенціал.

В закладі відсутні спортивна та музична зали, тому дану проблему необхідно вирішувати найближчим часом, а саме добудувати приміщення для проведення занять з фізичної культури та музики.

Кожного разу із задоволенням відвідує дошкільний заклад і радіє тому, що тут працює турботливий, відповідальний, творчий колектив.

Також побажав успіхів колективу дошкільного закладу та членам атестаційної експертизи.

 

Відділ освіти Саратської РДА

Коваль Ю.І., мама вихованця старшого віку, подякувала за належну організацію роботи дошкільного навчального закладу, духовне збагачення повсякденного життя дітей, розуміння,  забезпечення індивідуально-диференційованого підходу  до навчально-виховного процесу, що даєможливістькожній дитинірозвивати  свої творчі нахили. Працівники вкладають всі зусилля, щоб надати якісні послуги  у сфери виховання та навчання дітей, на належному рівні готують дітей до навчання в школі.

Відповідно до Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, затверджених наказом МОН України від 30.01.2015 № 67, на підставівисновку атестаційної комісії,наказувідділу освіти Саратської райдержадміністраціївід08.04.2016 №128«Про підсумки проведення державної атестаційної експертизи КЗ «Світлодолинський ДНЗ (ясла-садок)»вищезазначений заклад визнано атестованим.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 599 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024