П`ятниця, 26.04.2024, 21:05
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 3 » Заступник голови РДА привітав з Днем артилерії військовослужбовців в/ч А-2611.
15:40
Заступник голови РДА привітав з Днем артилерії військовослужбовців в/ч А-2611.

3 листопада в Україні відзначається День ракетних військ і артилерії. Свято встановлене Указом Президента від 31 жовтня 1997 року, його дата присвячена початку операції зі звільнення Києва у 1943 році.

  З нагоди  професійного свята військовослужбовців в/ч А-2611  ВМС  України - підрозділу берегової охорони окремої артилерійської бригади  ВСМ України, який дислокується в смт. Сарата  привітав заступник голови райдержадміністрації Ротар В.В.

Володимир Валерійович   відзначив  роль артилерії в загальній структурі військ Збройних Сил України  та побажав бійцям миру, сімейного благополуччя та успіхів у справі захисту Вітчизни.

 В ході урочистого заходу командир  в/ч А-2611  підполковник Герасимчук І.В. вручив  грамоти та подяки  від керівництва  ВМС України,  медалі  «За вірність українському народу» І ступеня  кращим  військовослужбовцям підрозділу.  Подякою керівництва ВМС України було нагороджено і голову районної ради Райнова Б.І. – за підтримку військовослужбовцям,  допомогу щодо матеріального забезпечення військової частини,  та за активну громадянську позицію. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1067 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024