П`ятниця, 29.03.2024, 14:13
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 18 » Засідання районної міжвідомчої координаційно-методичної ради Саратського району
20:42
Засідання районної міжвідомчої координаційно-методичної ради Саратського району

14 квітня 2016 року об 11.00 в Саратському центрі зайнятості було проведено засідання районної міжвідомчої координаційно-методичної ради Саратського району.

 На даному заході були присутні: Осіпенко О.І. - виконуючий обов’язки директора Саратського центру зайнятості, Ковальчук С.В. -  начальник служби у справах дітей Саратської райдержадміністрації, Квітченко О.О. - директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Подуст О.І. - районний лікар-педіатр Саратської централ  ьної районної лікарні, Албеско М.І. -  психолог Саратського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Одеській області (далі КВІ УДПтС України в Одеській області), Яковець К.С. головний спеціаліст служби у справах дітей Саратської райдержадміністрації.

На засіданні районної міжвідомчої координаційно-методичної ради були обговорені найважливіші питання стосовно сімей, в яких діти опинилися в складних життєвих умовах, умовно засуджених неповнолітніх, які перебувають на обліку в КВІ УДПтС України в Одеській області і на обліку неповнолітніх, які скоїли правопорушення, в службі у справах дітей Саратської районної державної адміністрації та шляхи вирішення даних питань. Проблеми працевлаштування та забезпечення житлом осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування виявилися найактуальнішими на сьогоднішній день. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 386 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024