Середа, 24.04.2024, 01:21
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Квітень » 18 » Засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.
12:21
Засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.

12 квітня 2017 року в.о. голови райдержадміністрації Переправка Ю.П. провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, на якому розглянуто ситуацію щодо пошкодження даху Зорянського НВК –ліцею та можливість фінансування ремонту даху. До відома, частину даху площею понад 300 кв.м. було зірвано внаслідок посиленого вітру минулої суботи, 11 квітня. 
Розглянувши всі обставини та тодішні погодні умови, комісія дійшла висновку, що дана подія не може розглядатися як надзвичайна ситуація, оскільки сила вітру сягала всього 17 м/с ( а не 25м/с і більше, що дозволяло б кваліфікуват
и аварію як наслідок як стихійного лиха). Отже і фінансування відновлювальних робіт з районного фонду є неможливим. Комісія рекомендувала керівництву навчального закладу та управління освіти райдержадміністрації розглянути інші можливості виділення коштів, зокрема за рахунок освітньої субвенції та з резервів Зорянського НВК. 
Також за пропозицією заступника голови районної ради Небоги О.І., комісія рекомендувала розглянути можливість проведення експертизи будівельних робіт, які виконувалися понад два роки тому, на предмет дотримання технології. У разі виявлення порушень це дозволило б притягнути підрядника до відповідальності та компенсації витрат на позаплановий ремонт даху. 
       В ході засідання в.о. голови РДА Переправка Ю.П. дав доручення відповідальним особам вжити першочергових заходів щодо демонтажу та тимчасового перекриття пошкодженої ділянки даху.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 325 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024