Субота, 27.04.2024, 06:22
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Червень » 8 » Засідання постійної комісії районної ради з питань соціального захисту та охорони здоров’я за участю керівництва райдержадміністрації
20:03
Засідання постійної комісії районної ради з питань соціального захисту та охорони здоров’я за участю керівництва райдержадміністрації

​7 червня 2016 року голова  райдержадміністрації Лев М.О. та голова районної ради  Райнов Б.І. взяли участь  у засіданні постійної комісії районної ради з питань соціального захисту та охорони здоров’я,   на якому  обговорені  питання   орієнтовного порядку денного чергової сесії  районної ради, що відбудеться у четвер,  9 червня.  В засіданні постійної комісії також взяли участь перший заступник голови  РДА Переправка Ю.П., заступник голови РДА Ротар В.В., керівники структурних підрозділів  райдержадм  іністрації – розробники  проектів рішень, що пропонуються до затвердження сесією  райради.

Зокрема начальник фінансового управління райдержадміністрації  Лускало О,М. доповіла з  бюджетних питань: про  затвердження   звіту райдержадміністрації про виконання районного бюджету Саратського району за І квартал 2016 року та  щодо внесення змін і доповнень до  районного  бюджету на поточний рік.

Про зміни, які пропонуються внести   до  районної цільової програми  соціальної підтримки  населення   на 2016-2017 роки «Захист і турбота» поінформувала начальник  управління соціального захисту населення райдержадміністрації Т.І.  Голубчик. Тетяна Іванівна  повідомила, що фінансування програми збільшується в цілому  на 200 тис.грн., за рахунок яких буде надаватися   одноразова фінансова допомога учасникам АТО,  та допомога до святкових і пам’ятних днів ветеранам другої світової війни,  чорнобильцям, воїнам–інтернаціоналістам, здійснюватиметься підтримка статутної діяльності районних громадських  організацій інвалідів та «Союз Чорнобиль України».

Про результати перевірки  діяльності КЗ «Саратська центральна районна лікарня» робочою комісією, створеною  розпорядженням райдержадміністрації на вимогу депутатів райради,  поінформував голова РДА Михайло Лев. За результатами перевірки, якою  було виявлено суттєві порушення  фінансово-господарської діяльності ЦРЛ,  райдержадміністрація подала  на розгляд  постійної  комісії   пропозиції  про  звільнення Димури Є.З. з посади головного лікаря Комунального закладу «Саратська центральна районна лікарня».  Профільна комісія райради підтримала винесення даного питання на розгляд сесії районної ради.

 Також в ході засідання   голова постійної комісії районної ради з питань соціального захисту та охорони здоров’я Райнов І.С. поінформував по суті   звернень  керівництва КЗ «Саратська центральна районна лікарня» стосовно скорочення 20 ліжок  та об’єднання терапевтичного і неврологічного відділень з метою економії коштів та  виділення приміщення для 

Саратського районного центру первинної медико-санітарної допомоги, та  стосовно  забезпечення житлом молодого спеціаліста ЦРЛ.  Також до профільної комісії звернулися  депутат районної ради, голова постійної комісії  райради збуджену та  фінансово-економічних  питань й комунального господарства Максименко  Т.К. та Михайлівський сільський голова  Іванов І.Д. щодо відкриття в с.Михайлівка амбулаторії, та головний лікар Сарастького РЦ ПСМД  Стогній О.П. - щодо прийняття рішення відкриття на базі Кулевчанської амбулаторії соціальних ліжок. Обговоривши ці та інші проблемні питання, комісія рекомендувала направити  зазначені звернення  для вивчення та  та надання пропозицій з їх вирішення до Саратської райдержадміністрації, якій делеговані повноваження  з управління  комунальними закладами соціальної сфери  району. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 543 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024