Понеділок, 20.05.2024, 05:39
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Лютий » 18 » Засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді
14:37
Засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді

17 лютого 2016 року відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді, на порядку денному якої були розглянуті наступні питання :

1. Про обрання секретаря постійної районної ради з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді 
2. Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 23 грудня 2015 року № 14 -VІІ «Про районний бюджет Саратського району на 2016 рік».
3. Про звіт районної державної адміністрації щодо виконання рішення районної ради від 20 березня 2015 року № 453-VІ «Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Саратського району на 2015 рік» за 2015 рік.
 
4. Про припинення Комунального закладу «Саратський міжшкільний навчально-виробничий комбінат» шляхом ліквідації.
5. Про продовження строку дії контракту з завідуючим Комунальною установою «Саратський районний методичний кабінет з питань освіти», що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селища Саратського району Одеської області, повноваження з управління яким делеговано районній державній адміністрації.
6. Про продовження строку дії контракту з директором Комунального закладу «Саратський районний будинок культури», що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селища Саратського району Одеської області, повноваження з управління яким делеговано районній державній адміністрації.
7. Про затвердження районної програми щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2016 рік 
8. Про виконання рішення районної ради від 25 травня 2011 року № 86 -VІ «Про затвердження районної програми щодо реалізації конвенції ООН про права дитини на період до 2016 року» за 2015 рік.
9. Про виконання рішення районної ради від 25 грудня 2013 року № 330-VІ «Про затвердження районної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа на 2014-2015 роки» за 2015 рік.
10. Про зняття з контролю рішень районної ради, контроль за виконанням яких покладено на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді.
11. Про розгляд кандидатури Гуцан Н.Є. на посаду директора Фуратівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Саратської районної ради Одеської області. 
На засіданні комісії її членами обрано секретаря постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді Голубев Д.В.
За результатами засідання комісії 2,3,4,5,6,7 питання вирішено винести на розгляд пленарного засідання районної ради по 1 питанню прийнято рішення постійної комісії, по 8,9 питанням прийнято протокольне рішення, по 10,11 питанням прийнято висновки та рекомендації постійної комісії.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 791 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024