Четвер, 25.04.2024, 01:03
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 25 » Засідання постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, та захисту прав людини
12:05
Засідання постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, та захисту прав людини

24 травня поточного року відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, та захисту прав людини, на порядку денного якого були розглянуті наступні питання :
1. Про затвердження звіту райдержадміністрації про виконання районного бюджету Саратського району за І квартал 2017 року.
2. Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 23 грудня 2016 року № 166 -VІІ «Про районний бюджет Саратського району на 2017 рік».

3. Про Програму соціально – економічного та культурного розвитку Саратського району на 2017 рік.
4. Про затвердження списку присяжних Саратського районного суду Одеської області.
5. Про дострокове припинення повноважень депутата Саратської районної ради VІІ скликання Голубєва Д.В.
6. Про внесення змін до рішення районної ради від 01 грудня 2015 року № 11 - VІІ «Про обрання постійних комісій Саратської районної ради Одеської області»
7. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2015 року № 19 - VІІ «Про утворення президії Саратської районної ради Одеської області»
8. Про розгляд звернення громадянки Власенко Вікторії Олександрівни стосовно розголошення конфіденційної інформації депутатом районної ради Сухарським А.Б. про хворобу її дитини .

 

За результатами засідання 1-7 питання було вирішено винести на розгляд чергового пленарного засідання районної ради по 8 –му питанню прийнято висновки та рекомендації.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 387 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024