Вівторок, 07.05.2024, 03:53
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Серпень » 19 » Засідання пленуму ради ветеранів Саратського району
15:52
Засідання пленуму ради ветеранів Саратського району

Відбулося засідання  пленуму ради ветеранів  Саратського району, в якому взяли участь члени первинних організацій ради ветеранів, заступник голови райдержадміністрації Небога О.І, депутати районної ради, представники громадських організацій.

     В ході зустрічі  заступник голови райдержадміністрації Небога  О.І. доповів про заходи щодо збору та надання гуманітарної допомоги  силам АТО, мешканцям Донбасу та переселенцям з зони бойових дій.  

      За його інформацією  при  райдержадміністрації створено благодійний фонд і комісія з надання допомоги біженцям східного регіону, яку  очолює Олександр Іванович.  Члени комісії, до якої увійшли спеціалісти райдержадміністрації, райради, представники громадських організацій, пенсійного фонду, центру зайнятості разом з сільськими головами допомагають в розселенні тимчасових переселенців з Донбасу, влаштуванні дітей до навчально-виховних закладів,  організації безкоштовного харчування. За словами Небоги  О.І., на сьогодні  до району прибули близько 30 мешканців Донбасу, які оселилися у родичів чи просто небайдужих людей   в різних населених пунктах – Світлодолинському, Зорі, Новоселівці, Надежді, Ройлянці, Забарах.

  На території військкомату працює пункт з прийому гуманітарної допомоги від мешканців та підприємств Саратщини. Минулого тижня  сільгосппідприємства району було зібрано та відправлено до Одеси для подальшого транспортування учасникам АТО понад 7,5  тонн борошна, круп, макаронних виробів.

     Волентери виготовили та розмістили в населених пунктах району спеціальні скриньки для збору коштів постраждалим  в зоні протидії  терористам.  Мешканці району зібрали  понад 1200 кг продуктів харчування, які були відправлені в смт Сергіївку Білгород –Дністровького району, де зараз відпочивають 500 дітей-сиріт з Луганщини. До  цієї благодійної акції  долучилися  школярі району приготували сувеніри своїм ровесникам.

       А вихованці оздоровчого табору «Сонячний зібрали для учасників АТО більше 800 гривень, на які були придбані  сигарети і кава для військовослужбовців батальйону територіальної оборони, в якому служать і бійці з нашого району.

        Своїми думками та переживаннями з приводу подій в Донецькій та Луганській областях поділилися і учасники засідання-ветерани, які   також беруть активну участь у  наданні допомоги  мешканцям сходу та українській армії, що захищає незалежність і цілісність країни.

        Також під час засідання пленуму голова ради ветеранів Саратщини Сапунов І.Ф.  доповів про поточну  роботу  ради ветеранів та ознайомив присутніх з планом святкування 23 серпня  Дня визволення Саратського району від фашистсько-румунських загарбників.

 

http://sarata-rda.odessa.gov.ua/


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 763 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024