П`ятниця, 19.04.2024, 19:57
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 17 » Засідання круглого столу слухачів курсів підвищення кваліфікації педпрацівників
15:38
Засідання круглого столу слухачів курсів підвищення кваліфікації педпрацівників

Сучасна освіта вимагає від вчителя бути обізнаним  в усіх напрямках своєї педагогічної діяльності: у  методах та формах  навчання і виховання учнів, у  знаннях з  педагогіки та психології, у використанні інноваційних технологій та проявляти креативність при викладанні предмету.

Щоб не втратити  майстерність та оновити свої знання,  педагогічні працівники кожні 5 років проходять курси підвищення кваліфікації.

У цьому році багато вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, російської мови, історії та правознавства обрали   запропоновану Ізмаїльським державним гуманітарним університетом виїзну форму навчання, яка була організована завідувачем та методистами КУ «Саратський РМК з питань освіти» в смт. Сарата.

Таку зручну форму проходження курсової перепідготовки змогли реалізувати завдяки розумінню та підтримці голови районної державної адміністрації Лева Михайла Олександровича та голови районної ради Райнова Бориса Івановича.

15 листопада 2016 року відбулося засідання круглого столу слухачів курсів підвищення кваліфікації, на якому колеги ділились своїми наробками, презентували та захищали  свої творчі проекти. За підсумками роботи 66 вчителям закладів освіти району директором Центру неперервної освіти Ізмаїльського державного гуманітарного університету Глущук Світланою Василівною вручено свідоцтва про проходження курсів підвищення кваліфікації.

Учителі висловлюють щиру подяку за можливість проходження курсів голові районної державної адміністрації Леву Михайлу Олександровичу,  голові районної ради Райнову Борису Івановичу, в.о. начальника управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Ходосу Валентину Валентиновичу, завідувачу КУ «Саратський РМК з питань освіти» Караулан Марії Степанівні та  директору Саратського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназія» Кудрявченко Людмилі Родіонівні, яка створила належні умови у закладі для проведення навчальних лекцій.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 394 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024