Неділя, 05.05.2024, 03:35
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Липень » 20 » Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації
12:31
Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації

Були розглянуті наступні питання:

Про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах району, забезпечення безумовного дотримання вимог нормативно-правових актів України у сфері запобігання безпеки на водних об’єктах.

  На території Саратського району є 10 водойм (М.-Новоросійська, Введенка, Меняйлівка, Плахтіївка, Розівка, Ройлянка, Світлодолинське, Старосілля, Фараонівка, Ярославка), також майже в кожному селі є річка, хоча ці  об’єкти  не пристосовані до купання, та інколи використовуються, що приводить до нещасних випадків. З метою  недопущення купання людей у непристосованих для цього місцях, запобіганню випадків загибелі людей на водних об’єктах району вимагаємо зобов’язати орендарів водних об’єктів (де відсутні – силами сільських рад) поновити або встановити до 25.07.2015 року біля водойм щити з надписами «Про заборону купання». Постійно проводити роз’яснювальну роботу серед населення району, щодо правил поведінки на водних об’єктах.

Про виділення коштів  на ліквідації наслідків стихійного лиха – під час грози кульова блискавка потрапила  в житловий будинок Мельника А.П.(с.Сарата), і Палій Н.В. (с.Новоселівка), та заподіяла великої матеріальної шкоди.

 

http://sarata-rda.odessa.gov.ua/

 

 

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 416 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024