П`ятниця, 19.04.2024, 07:25
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Жовтень » 26 » Засідання колегії Саратської районної державної адміністрації
13:34
Засідання колегії Саратської районної державної адміністрації

25 жовтня 2017 року під головуванням очільника райдержадміністрації Лобан А. А. відбулось засідання колегії районної державної адміністрації за участю першого заступника голови РДА Переправки Ю.П., керівника апарату - Кімліченко Л. В., начальника Саратського відділення поліції Білгород-Дністровського відділу поліції ГУНП в Одеській області - Чебана І. А., начальника Арцизької об‘єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області - Фотки Л. П., керівників базових господарств району, селищного та сільських голів, керівників, органів державної влади, державних та комунальних установ.

Під час засідання члени Колегії розглянули наступні питання: 
- Звіт про виконання зведеного бюджету Саратського району за 9 місяців 2016 року представила начальник фінансового управління районної державної адміністрації Лускало О. М.
- Про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Саратського району за 9 місяців 2017 року доповіла начальник відділу агропромислового та економічного розвитку районної державної адміністрації Кодрян Ж. М.
- Про стан проведення чергового призову до Збройних сил України та інших військових формувань України, громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2017 року в Саратському районі проінформував військовий комісар Саратського районного військового комісаріату Скрипник І. О.
- Про стан очисних споруд і сміттєзвалищ в смт.Сарата доповів головний спеціаліст сектору містобудування, архітектури житлово-комунального господарства та інфраструктури районної державної адміністрації Ленів І. М. 
- Про стан виконання районної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа на 2017 - 2018 роки проінформувала Димитренко І. А.
Розглядаючи кожне питання, голова районної державної адміністрації Антон Анатолійович та члени колегії робили детальний аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями щодо покращення роботи. По всіх питаннях, що були розглянуті на засіданні, прийнято відповідні рішення.
Підсумовуючи засідання колегії, голова райдержадміністрації висловив побажання покращити роботу і взаємодію між установами, організаціями району, селищною та сільськими радами, адже спільна робота має бути спрямована на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів. З усіх розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 471 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024