П`ятниця, 29.03.2024, 13:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Липень » 10 » Засідання громадської ради при Саратській РДА.
16:21
Засідання громадської ради при Саратській РДА.

10 липня 2017 року відбулося чергове засідання громадської ради при Саратській райдержадміністрації, яке провела голова громадської Іожица В.Г. В засіданні  взяли участь заступник голови районної ради Небога О.І., керівник апарату райдержадміністрації Кімліченко Л.В., завідувач сектору комунікацій з громадськістю Кошельник Н.Г. та  головний спеціаліст сектору Влаєва М.Д., доповідачі з питань порядку денного засідання: головний лікар  КЗ «Саратський РЦ ПСМД» Стогній О. П., в.о. головного лікаря КЗ «Саратська ЦРЛ» Фабрикатор О.О., в.о. завідуючої відокремленим підрозділом міжрайонного відділу лабораторних досліджень Чеботар В.А.,  начальник відділу «Саратське бюро правової допомоги» Арцизького  місцевого центру з надання безоплатної вторинної  правової допомоги  Семеняк Н.А.

Доповідаючи про стан питної води в селищі Сараті в ході засідання  Чеботар В.А/ відзначила, що за результатами  проведених аналізів питна вода в селищі Сарата не відповідає санітарним нормам, з приводу чого до Саратської селищної ради було направлено відповідні приписи. За підсумками розгляду питання громадська рада вирішила підготувати звернення до депутатів селищної ради з проханням посилити контроль за якістю питної води, розглянути питання щодо встановлення бювету з доочищення  води та поінформувати на наступному засіданні громадську раду про результати виконання направлених відокремленим підрозділом міжрайонного відділу лабораторних досліджень приписів.

Про діяльність Саратського бюро правової допомоги, його завдання, принципи роботи, кількісні та якісні показники,  категорії осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу, розповіла в ході засідання в керівник  зазначеного відділу  Семеняк Н.А.

Про перспективи реформування медицини в районі, як на рівні первинної  так і на   рівні спеціалізованої медичної допомоги,  доповіли головний лікар  КЗ «Саратський РЦ ПСМД» Стогній О. П., в.о. головного лікаря КЗ «Саратська ЦРЛ» Фабрикатор О.О. Заступник голови районної ради  Небога  О.І. поінформував представників громадськості про  результати наради при Департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації за участю представників районної  влади та керівників медичних закладів щодо формування  госпітальних округів та  реформування структури  районних лікарень.

Голова громадської ради Іожица В.Г. поінформувала членів ради про участь в обласних заходах,  присвячених проблемі децентралізації, та щодо ініціювання звернення Міняйлівської громади до депутатів облради та народного депутата з приводу виділення коштів з Державного та обласного бюджетів для продовження будівництва школи.

Також  в ході наради секретар громадської ради  Сочинський Р.В. порушив проблеми роботи  дошкільного навчального закладу в селищі Сарата в літній період, пов’язані з закриттям  дитячого садка на період  проведення поточних ремонтів та організацією літніх відпусток персоналу дитячого закладу. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 498 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024