П`ятниця, 19.04.2024, 07:32
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Червень » 23 » Засідання громадської ради при Саратській РДА
18:13
Засідання громадської ради при Саратській РДА

23 червня 2016 року голова райдержадміністрації Лев М.О. та голова районної ради Райнов Б.І. взяли участь у черговому засіданні громадської ради при Саратській райдержадміністрації, яке провела голова ГР Арнаутова О.М. 
В ході двогодинної зустрічі керівники району поінформували громадську раду про роботу районної влади щодо наповнення місцевих бюджетів від легалізації землекористування та збільшення плати за оренду землі, про перспективи залучення інвестицій до району, перевірку та впоряд
  кування роботи медичних закладів, придбання та виділення житла для кваліфікованих медиків, щодо реформування бібліотечної системи та мордернізізацію сільських бібліотек, про особливості процесу децентралізації та об’єднання громад в Саратському районі та з інших питань розвитку району. Михайло Лев та Борис Райнов відповіли також на всі на запитання, які цікавили членів громадської ради.

На своєму засіданні громадська рада при Саратській РДА заслухала інформацію начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Голубчик Т.І. про результати роботи щодо надання житлових субсидій в Саратському районі. За результати розгляду питання було вирішено звернутися до керівництва Одеської обласної державної адміністрації щодо підвищення соціальних норм, які беруться до уваги при обчисленні та нарахуванні житлових субсидій, враховуючи ринкові ціни на вугілля та скраплений газ. 
Відповідно до плану роботи громадської ради на 2016 рік було розглянуто питання про соціальний захист учасників АТО. Голубчик Т.Г. повідомила, що на сьогодні в Саратському районі статус учасників АТО мають 62 особи, також є одна сім’я загиблого у зоні АТО військовослужбовця – Дмитра Сирбу, які отримують належні виплати та матеріальну допомогу відповідно до законодавства. Крім того, у рамках районної програми «Захист і турбота» учасникам АТО було передбачено одноразову допомогу (1 тис грн.) з районного бюджету. Також відповідно до зазначеної програми було збільшено підтримку громадських об’єднань – районної організації інвалідів, районної організації ветеранів та організації «Союз Чорнобиль України». Голова райдержадміністрації Лев М.О. повідомив, що за зверненням райдержадміністрації та районної ради, найближчим часом за підтримки одного з благодійних фондів буде придбано житло для захисника Донецького аеропорту, інваліда війни – Бондаренка Михайла. 
Крім того, в ході засідання начальник відділу освіти Ходос В.В. поінформував громадську раду про організацію відпочинку та оздоровлення дітей Саратщини за рахунок коштів районного та обласного бюджету на базі ДОЗ «Сонячний» та ДП УДЦ «Молода гвардія». 
Про результати реалізації в Саратському районі ЗУ «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки" доповіла начальник відділу комунікацій з громадськістю апарату РДА Кошельник Н.Г. За інформацією фахівця сьогодні в районі перейменовано всі об’єкти топоніміки (всього 103 вулиці), демонтовано всі пам’ятники та пам’ятні знаки, які підпадають під дію закону про декомунізацію.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 634 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024